reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

lecę może nie lulu,
ale oczęta tak mnie bolą
po nieprzespanych nocach,
że muszę opuścić stanowisko przed kompem:-( :zawstydzona/y: :no:

dobranoc kochane;-) :-)

reklama
:-)
Cześ dziewczyny.
Dzieki Kredzia za odpisanie.
Jak tam dziewuchy myślicie juz o świętach? co na prezenty? i o sylwestrze.
Ja mam wielka ochote sie zabawi na sylwka, ale nie mam zadnej propozycji, mąż ma się wypytac w pracy co koledzy robia to może gdzies sie wkrecimy :p.
Maji mam zamiar pod choinke kupic teletubisia z telewizorkiem, bo bardzo polubiła je i na obrazku jak zobaczy teletubisia to macha do niego i mowi hejo.

:szok: A mojemu dziecku teletubisie już się znudziły, zamiast bajek woli ogladac MTV :tak: :-p . Sama domaga się włączania programów muzycznych, bo przychodzi do mnie z pilotem i zaczyna tańczyc :tak: . Umie też sama sobie włączac radio w kinie domowym :tak: :-) :-) :szok: :szok:

porozmawiałyśmy sobie z Joasią na skypie:rofl2:
nie ma,jak rozmowa na żywo:elvis: :elvis: :elvis: :rofl: :biggrin2:

a i usłyszałam Kubusia,który cały czas nawijał
i nie tylko po swojemu..............ślicznie mówi,
gdzie mojej Otylci do niego:dull: :baffled: :confused: :sorry2:

eeee tam kasienko....Otylcia tez pewnie nawija jak najeta!!!
a Kubus gada..........po mamusi rzecz jasna!!!!

ja tez bardzo dziekuje za rozmowe!!:elvis::elvis::elvis::elvis:

chciałam Wam jeszcze tylko napisac, ze trace cierpliwosc do mojego dziecka!!!!czasem w napadzie złosci mam w głowie takie mysli, ze az mi wstyd.........:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dzisiaj Kuba wlazl na stol w kuchni i cala, nowa kaszke wsypał do pojemnika z obranymi dla niego kawałkami jabłka........pozniej powywałał połowe rzeczy w pokoju a ja goniac go stanełam na jakas zabawke i przeciełam sobie stope....

wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ide na zakupoterapie.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::rofl2::rofl2:

druga...

No tak - co do cierpliwości to chyba każda z nas ją czasem traci, ale trzeba by było byc chyba cyborgiem bez uczuć, żeby jej nie stracić przy kilkunastomiesięcznym dziecku :-) Mój Maciek ostatnio odkrył, że można się wspinać po meblach, wczoraj np. rękami uwiesił się umywalki a nogami wspinał po nodze (umywalki). Wyglądał jak miś koala :-D

A dzisiaj od rana chodzi po domu i mówi "Edzia, Edzia":-) Kurde oprócz naszej Edzi, to nie znam żadnej, no i zastanawiam się co to za Edzia mu w glowie, hihi.:-)

U nas piękna pogoda, wiec tylko dokończe kawke (i czekoladkę) i zmykamy na spacerek.

Chcialam wam jeszcze tylko powiedzieć, że podziwiam was za to samozaparcie w ćwiczeniu w domu. Mi w domu nie chce się samej w ogóle ćwiczyć, jestem typem sportowca "towarzyskiego" - czyli w grupie raźniej. Na szczęście ćwiczę sobie z moimi paniami w klubie (teraz już tylko dwa razy w tygodniu, ale dobre i to). I uwielbiam to! A w domu to żadną siłą mnie nie zaciągnie do ćwiczeń. Tutaj to jest miejsce ale na kawkę i ciacho :-) :-) :-)

reklama
A tak a propos ćwiczeń, to chyba Elficzek wczoraj pytał o jakies filmiki z ćwiczeniami. Kurcze, ja mam tego pełno w domu, ale na płytkach dvd, albo VHS, no i nie mam zielonego pojęcia, jakby ci to przekazać.
Ale jak mogę coś polecić to tu jest fajny zestaw ćwiczeń na pupę
JA CHCĘ MIEĆ TAKIE POŚLADKI!!!! OKAZJA!!! TANIO (140188484) - Aukcje internetowe Allegro
Jak się przyłożycie do tych ćwiczeń, to na następny dzień nie będziecie mogły siedzieć na pupie :-)

A tu znalazłam jeszcze taniej, bo są 3 płyty: ćwiczenia na brzuch, pośladki i ramiona. BRZUCH POŚLADKI RAMIONA ćwiczenia 3 x DVD (141369086) - Aukcje internetowe Allegro

Do góry