reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
:-)
A mojemu dziecku teletubisie już się znudziły, zamiast bajek woli ogladac MTV . Sama domaga się włączania programów muzycznych, bo przychodzi do mnie z pilotem i zaczyna tańczyc . Umie też sama sobie włączac radio w kinie domowym :-) :-)
Cześ dziewczyny.
Dzieki Kredzia za odpisanie.
Jak tam dziewuchy myślicie juz o świętach? co na prezenty? i o sylwestrze.
Ja mam wielka ochote sie zabawi na sylwka, ale nie mam zadnej propozycji, mąż ma się wypytac w pracy co koledzy robia to może gdzies sie wkrecimy .
Maji mam zamiar pod choinke kupic teletubisia z telewizorkiem, bo bardzo polubiła je i na obrazku jak zobaczy teletubisia to macha do niego i mowi hejo.
A mojemu dziecku teletubisie już się znudziły, zamiast bajek woli ogladac MTV . Sama domaga się włączania programów muzycznych, bo przychodzi do mnie z pilotem i zaczyna tańczyc . Umie też sama sobie włączac radio w kinie domowym :-) :-)
DASARIA
lipcowe mamy '05
Tusia taki brzuszek to się nazywa ciąża spożywcza ;-) ja też u siebie zaobserwowałam takie zjawisko
:-) :-) :-) ja też zaszłam w taką ciążę :-) ;-)
chyba trzeba dodac drugi suwaczek ;-) ;-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
pierwsza :-):-):-)
Joaska
Lipcowe mamy '05
porozmawiałyśmy sobie z Joasią na skypie
nie ma,jak rozmowa na żywo
a i usłyszałam Kubusia,który cały czas nawijał
i nie tylko po swojemu..............ślicznie mówi,
gdzie mojej Otylci do niego:dull:
eeee tam kasienko....Otylcia tez pewnie nawija jak najeta!!!
a Kubus gada..........po mamusi rzecz jasna!!!!
ja tez bardzo dziekuje za rozmowe!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
chciałam Wam jeszcze tylko napisac, ze trace cierpliwosc do mojego dziecka!!!!czasem w napadzie złosci mam w głowie takie mysli, ze az mi wstyd.........
dzisiaj Kuba wlazl na stol w kuchni i cala, nowa kaszke wsypał do pojemnika z obranymi dla niego kawałkami jabłka........pozniej powywałał połowe rzeczy w pokoju a ja goniac go stanełam na jakas zabawke i przeciełam sobie stope....
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ide na zakupoterapie.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzisiaj Kuba wlazl na stol w kuchni i cala, nowa kaszke wsypał do pojemnika z obranymi dla niego kawałkami jabłka........pozniej powywałał połowe rzeczy w pokoju a ja goniac go stanełam na jakas zabawke i przeciełam sobie stope....
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ide na zakupoterapie.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Klaudia
Lipcóweczka 2005
druga...
No tak - co do cierpliwości to chyba każda z nas ją czasem traci, ale trzeba by było byc chyba cyborgiem bez uczuć, żeby jej nie stracić przy kilkunastomiesięcznym dziecku :-) Mój Maciek ostatnio odkrył, że można się wspinać po meblach, wczoraj np. rękami uwiesił się umywalki a nogami wspinał po nodze (umywalki). Wyglądał jak miś koala
A dzisiaj od rana chodzi po domu i mówi "Edzia, Edzia":-) Kurde oprócz naszej Edzi, to nie znam żadnej, no i zastanawiam się co to za Edzia mu w glowie, hihi.:-)
No tak - co do cierpliwości to chyba każda z nas ją czasem traci, ale trzeba by było byc chyba cyborgiem bez uczuć, żeby jej nie stracić przy kilkunastomiesięcznym dziecku :-) Mój Maciek ostatnio odkrył, że można się wspinać po meblach, wczoraj np. rękami uwiesił się umywalki a nogami wspinał po nodze (umywalki). Wyglądał jak miś koala
A dzisiaj od rana chodzi po domu i mówi "Edzia, Edzia":-) Kurde oprócz naszej Edzi, to nie znam żadnej, no i zastanawiam się co to za Edzia mu w glowie, hihi.:-)
Klaudia
Lipcóweczka 2005
U nas piękna pogoda, wiec tylko dokończe kawke (i czekoladkę) i zmykamy na spacerek.
Chcialam wam jeszcze tylko powiedzieć, że podziwiam was za to samozaparcie w ćwiczeniu w domu. Mi w domu nie chce się samej w ogóle ćwiczyć, jestem typem sportowca "towarzyskiego" - czyli w grupie raźniej. Na szczęście ćwiczę sobie z moimi paniami w klubie (teraz już tylko dwa razy w tygodniu, ale dobre i to). I uwielbiam to! A w domu to żadną siłą mnie nie zaciągnie do ćwiczeń. Tutaj to jest miejsce ale na kawkę i ciacho :-) :-) :-)
Chcialam wam jeszcze tylko powiedzieć, że podziwiam was za to samozaparcie w ćwiczeniu w domu. Mi w domu nie chce się samej w ogóle ćwiczyć, jestem typem sportowca "towarzyskiego" - czyli w grupie raźniej. Na szczęście ćwiczę sobie z moimi paniami w klubie (teraz już tylko dwa razy w tygodniu, ale dobre i to). I uwielbiam to! A w domu to żadną siłą mnie nie zaciągnie do ćwiczeń. Tutaj to jest miejsce ale na kawkę i ciacho :-) :-) :-)
reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A tak a propos ćwiczeń, to chyba Elficzek wczoraj pytał o jakies filmiki z ćwiczeniami. Kurcze, ja mam tego pełno w domu, ale na płytkach dvd, albo VHS, no i nie mam zielonego pojęcia, jakby ci to przekazać.
Ale jak mogę coś polecić to tu jest fajny zestaw ćwiczeń na pupę
JA CHCĘ MIEĆ TAKIE POŚLADKI!!!! OKAZJA!!! TANIO (140188484) - Aukcje internetowe Allegro
Jak się przyłożycie do tych ćwiczeń, to na następny dzień nie będziecie mogły siedzieć na pupie :-)
A tu znalazłam jeszcze taniej, bo są 3 płyty: ćwiczenia na brzuch, pośladki i ramiona. BRZUCH POŚLADKI RAMIONA ćwiczenia 3 x DVD (141369086) - Aukcje internetowe Allegro
Ale jak mogę coś polecić to tu jest fajny zestaw ćwiczeń na pupę
JA CHCĘ MIEĆ TAKIE POŚLADKI!!!! OKAZJA!!! TANIO (140188484) - Aukcje internetowe Allegro
Jak się przyłożycie do tych ćwiczeń, to na następny dzień nie będziecie mogły siedzieć na pupie :-)
A tu znalazłam jeszcze taniej, bo są 3 płyty: ćwiczenia na brzuch, pośladki i ramiona. BRZUCH POŚLADKI RAMIONA ćwiczenia 3 x DVD (141369086) - Aukcje internetowe Allegro