reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
może szukając jakiś prezentów natknęłyscie się
na zabawki edukacyjne ODPOWIEDNIE do wieku naszych pociech:confused2: :rofl2: :tak:

Hej :elvis:

Hanti, nie wiem, czy to edukacyjna zabawka, czy nie ;-) , ale chcę kupić młodemu tablicę ze znikopisem i stempelkami :tak:

Wow, widzę, że dzieci podrosły, pierwszy szok minął i nam się lipcówki rozmnażać chcą :cool2: Super :tak:

Kredzia, śliczne, jesienne zdjęcie Tymika w suwaczku :tak:

witajcie w ten cudowny poranek! :-)

nie wiem skąd u mnie tyle pozytywnych emocji - po zarwanej nocy, z obolałyi piersiami, stertą papierów na biurku i zimną kawą ;-) ale za to za okrem słońce!!! :-D :-D :-D

hanti pytasz co edukacyjnego można kupić Brzdącom w wieku naszych maluchów - myślę, że to zależy od nich samych :-) Julka, na przykład, porwała ostatnio tacie śrubokręt i młotek i zabrała się do napraw w domu :-D i do sprzatania (w sobotę porwała mopa i myła podłogi :-D ). myślę, że trzeba się skupić na tym co nasze maluchy obecnie interesuje. a Julenka dodatkowo wykazuje ostatnio sporo odruchów opiekuńczych: usypianie lalek, kołysanie miśków, całowanie złamanej łapki pieka itp, więc moja mama zafunduje jej łóżeczko (dla lal) i wózek (dla misiów) :happy2:

Witam panie!!!
my dzis w nocy łączylismy sie w bólach z Otylką, tzn. Robert i Kubą się łaczyli bo ja spałam w pokoju obok :) i przynajmniej jestem wyspana. tylko ze Kubus nie jest chory a kiełek mu się ostatni przebija i spimy z nim na zmiane co by sie mzna było raz na jakis z czas wyspac.

Hanti , zdrówka dla małej...daj znac co powiedziała lekarz.

wiecie zajrzałam dzis do galerii i oto co zaobserwowałam:
Kornelek moim zdaniem ma bardzo męską budowę ciała- jesli oczywiscie mozna tak powiedziec o rocznym dziecku- mimo duuuużego podobieństwa do mamy od razu widac ze to mały mężczyzna...no i jeszcze ta koszula w kratę...no chłop pełną gębą, aż miło patrzec

Tymek -coraz bardziej podobny do mamy i najbardziej urokilwy w stroju Adama pod kołdrą :)...no i widzę ze tancerz nam rośnie jak sie patrzy

Panie Gdańszczanki - obie sliczne obie zgrabne(choc ta starsza pewnie powie ze bzdura). Widac ze się dobrze bawiły...choc mnie rozbawiło najbardziej zdjęcie obiadu taty :D

a Weronika nawet po jedzeniu jest świetna...mi się podoba jej luzackie podejcie do życia: po co mam stac, jak mogę sie położyc ??;P )

cześć kobity
u nas narazie pochmurno i szaro ale po obejrzeniu wczorajszej prognozy pogody mam super humor, ma byc 15 stopni wiec czekam :tak:

Ide troszku nadrobić wczorajszy dzionek bo kawusia parująca obok stoi :tak:

Hejooo,
U nas trwa montaż mebli więc jestem na kolejnym przymusowym odwyku od kompusia...:shocked2:
A przed chwilą Julia wyłączyła mi kompa i tym samym skasowała posta :sorry:

Panie Gdańszczanki - obie sliczne obie zgrabne(choc ta starsza pewnie powie ze bzdura). Widac ze się dobrze bawiły...choc mnie rozbawiło najbardziej zdjęcie obiadu taty :D

HAHAHHAAAAAAa
Mój Łosiek powiedział, że to ostatni polski dinozaur wg nowej teorii ewolucji Seniora Giertycha:-D :-D :-D

no to spadam pilnować fachowca hehe

Miłego dzionka kobitki !!!

melduje sie wieczorem!!!!

zaraz zasiadam serialowo.............zejdzie mi pewnie do po 22, a pozniej to juz lulu bo rano do pracy, postaram sie jeszcze zagladnac!!!!

a teraz caluski i spadam na maratonik hehehe

przez elfika zaczełam ogladac Magde M...............i teraz sie uzalezniłam hehehe
że niby ja mam byc za to odpowiedzialna??? hehe dobre :-D
E-mamo właśnie tak sobie pomyślałam,
dlaczego ona taka gruba:confused: :eek:

ale ja zawsze do tyłu i nic nigdzie nie czytałam na ten temat,
masz jakieś namiary na ploteczki???
znalazlam cos takiego..
www.pudelek.pl/artykul/1411/ciaza_brodzik_to_juz_prawie_pewne/

reklama
jestem:-(

nic nadal nie wiem,
mamy skierowanie na posiew moczu
i do laryngologa(który w mojej przychodni będzie po 14)
byłam też w 3 innych,ale w jednej laryngolog jest na szkoleniu,
a przy dwóch nie miałam gdzie zaparkować auta,
by się dowiedzieć,czy chociaż jest lekarz:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

kto robi przychodnie bez parkingów:crazy: :no: :zawstydzona/y: :wściekła/y:

Do góry