reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i jeszcze chciałam napisac ze urzekła mnie wczoraj kacza pupa :D -sliczniusia (Kuba spi w podobnej pozycji)
oraz jeszcze nie gratulowałąm Melllci ...kochana ależ Ty masz ruch na swoich aukcjach -bravo za pomysł i przedsiębiorczośc (mam Cię juz w ulubionych wiec pewnie ez cos kupie :) )
Kredziu na krostkach sie nie znam wiec ise nie wypowiem :(

reklama
qrde co jest z tymi dziciakami...to juz przecież nie pierwsze doniesienie o samobójstwie...jakie to straszne ze te dzieciki są tak słbe psychicznie i w sumie na tyle przerażone życiem ze popełniają samobójstwa :(

oj aniu masz racje, dzieciaki teraz sa strasznie słabe psychicznie, wydaje mi sie, ze to wynika z tego, w jakich czasach zyjemy, rodzice chronia dzieciaki przed złem, nie uczac ich zabardzo jak sie bronic przed nieprzeciwnosciami!!!

smutne to, ze ludzie odbieraja sobie zycie w tak młodym wieku...............:-(

czesc dziewczyny!!!

qrde co jest z tymi dziciakami...to juz przecież nie pierwsze doniesienie o samobójstwie...jakie to straszne ze te dzieciki są tak słbe psychicznie i w sumie na tyle przerażone życiem ze popełniają samobójstwa :(

to straszane co się dzieje :no:

ja sobie pomyśle że kiedyś moje dziecko pójdzie do gimnazjum i niewiedomo co jej tam spotka to aż strach myśleć ............

Hej babeczki :-)

Nianu, kolczyki fajowe :tak:
Elfik mnie również zauroczyły Wasze rodzinne zdjęcia. Są bardzo ciepłe, śliczne i radosne :elvis:
Gazelaczku, jaka ładna fotka! A właśnie ostatnio jak się pojawiałaś zastanawiałam się, czemu nie widać Twojej ślicznej buzi? :tak:

Dziewczynki, czy ubieracie już maluchy w zimowe kurteczki i butki, czy jeszcze w jesienne?

Hej babeczki :-)

Dziewczynki, czy ubieracie już maluchy w zimowe kurteczki i butki, czy jeszcze w jesienne?

jak dotad ubierałam Kube w jesienna kurtke, ale pod spodem miał zawsze cos cieplego, ale dzisiaj sama nie wiem co mu ubrac..........zobaczymy jaka bedzie temperatura jak bedziemy wychodzic na spacer, jak pow. 10 stopni to jeszcze kurteczke jesienna.......

Iwon właśnie to samo miałam zapytać - o ubieranie :-)

ja do tej pory zakładałam kurteczke jesienną i spodnie normalne i rajstopki

ale w środe jedziemy na groby do rodziny i chyba muszę jakieś cieplejsze spodnie Juli kupić - widziałam takie jeansy ocieplane lekko

a buty to całkiem zimowych jeszcze nie mam - tylko takie wyższe sportowe ocieplane

Julka ma narazie takie buty

dsc00175wr6.jpg

dsc00176lx8.jpg

reklama
Do góry