reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
maniulka fajnei macie z tymi dyniami podobie mi sie to jak kiedys bedziemy sobie sami mieszkac to tez bedziemy rzucac cos przed chalupine (mam nadzieje ze mala bo mala ale chalupine a nie blokowisko bleee ci sasiedzi na gorze mnie do nerwicy doprowadzaja kazdego dnia !)
a cos jeszcze mialam maniu jak juz jestes to co ze szkocja ?
a cos jeszcze mialam maniu jak juz jestes to co ze szkocja ?
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kochane zaraz zapraszam na fotki........................nasz slubniaste wlepilam hjehe
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Melll fajny sklepik
Kredzia buzka i dzieki za odpowiedz w sprawie moich pytan. Alek TV nei oglada wiec nei wiem skad to mruganie. No nic chyba sie wybiore do lekarza a ten mniemoze skieruje do jakiegos okulisty.
Maniu, u nas ostatnio byle kiedy posikuje deszczykiem. tragicznie zimno nie jest bo tempka waha sie w granicach 15 stopni, ale wilgoc w powietrzu i pachnie juz zimą. Za to zieleń wciąz soczysta i bujna i to tutaj lubię
W Szkocji chyba odrobinke chłodniej niz w Londynie
Hanti i Tusi wszystkiego najlepszego z okazji rocznic. Obyscie doczekaly szczesliwie tak 50-tej tego zycze naprawde szczerze
Kredzia buzka i dzieki za odpowiedz w sprawie moich pytan. Alek TV nei oglada wiec nei wiem skad to mruganie. No nic chyba sie wybiore do lekarza a ten mniemoze skieruje do jakiegos okulisty.
Maniu, u nas ostatnio byle kiedy posikuje deszczykiem. tragicznie zimno nie jest bo tempka waha sie w granicach 15 stopni, ale wilgoc w powietrzu i pachnie juz zimą. Za to zieleń wciąz soczysta i bujna i to tutaj lubię
W Szkocji chyba odrobinke chłodniej niz w Londynie
Hanti i Tusi wszystkiego najlepszego z okazji rocznic. Obyscie doczekaly szczesliwie tak 50-tej tego zycze naprawde szczerze
kolorowa_kredka
Fan(ka)
fiu fiu tusiak jaka ladna dziewczyneczka
kolorowa_kredka
Fan(ka)
tusiak nie lam sie dasz rade !! niech twoje mysli zajmnie ta radosna mysl o spotkaniu z siostra !!!!
reklama