reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

fajnie :tak: ale teskno i teraz tez bedzie teskno bo tu kawalek zycia za nami i te najwazniejsze chwile tez tu itd
ale nic to przed nami inne strony :tak: ;-)

dobra pryskam o narazie nie pada a maludy dom roznosza :baffled:

reklama
maniulka fajnei macie z tymi dyniami podobie mi sie to :tak: jak kiedys bedziemy sobie sami mieszkac to tez bedziemy rzucac cos przed chalupine (mam nadzieje ze mala bo mala ale chalupine a nie blokowisko bleee ci sasiedzi na gorze mnie do nerwicy doprowadzaja kazdego dnia !)

a cos jeszcze mialam maniu jak juz jestes to co ze szkocja ?

Melll fajny sklepik:tak:

Kredzia buzka:elvis: i dzieki za odpowiedz w sprawie moich pytan. Alek TV nei oglada wiec nei wiem skad to mruganie. No nic chyba sie wybiore do lekarza a ten mniemoze skieruje do :eek: jakiegos okulisty.

Maniu, u nas ostatnio byle kiedy posikuje deszczykiem. tragicznie zimno nie jest bo tempka waha sie w granicach 15 stopni, ale wilgoc w powietrzu i pachnie juz zimą. Za to zieleń wciąz soczysta i bujna i to tutaj lubię:tak:
W Szkocji chyba odrobinke chłodniej niz w Londynie:baffled:

Hanti i Tusi wszystkiego najlepszego z okazji rocznic. Obyscie doczekaly szczesliwie tak 50-tej tego zycze naprawde szczerze:tak: :tak: :cool2:

Nie wiem gdzie tamto zdjecie, chyba u mojej mamy, mam takie ale tu juz tak az nie :p i jest slabo wyrazne

p1010105lr8.jpg

reklama
Do góry