Mell kryzysy to się zdarzają każdemy. Mateusz zasypia sam już ho ho ho;-);-);-) tyle czasu, a ostatnio przez kilka wieczorów musiałam do niego chodzić, bo marudził w łożeczku. W końcu wyczaiłam o co idzie. Po prostu chłopak chciał zasypiac przy włączonej lampce, kilka dni tak było, a teraz znów gasze światło i jest ok.
reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a to co do widokow...........moje dziecie wczoraj bawilo sie jak ja pranie do szafek wkladalam.....
Melll
Mama Julci
A rady na obolały kręgosłup to i dla mnie się przydadzą.Od dwóch dni mam wrażenie jakby ktoś mi kijem po plecach przeciągnął
u mnie to samo
ale jak pół dnia Julke noszę na rękach to mnie to nie dziwi
dziś poszłam z nią na spacer z wózkiem i mimo jej protestu po 10 minutach jazdy nie wyjełam jej - bo i tak bym za chwile musiał nieść do domu ok 10kg żywej wagi
więc pół godzinki zwiedzenia okolicy w wózku a później bieganie po ogródku i palcu zabaw - jakiś porządek musi być
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Kate ja jak zwylke ze wszystkim jestem z tylu ale tzryamj sie tam i widzisz MArtusia zawsze ma racje wiec bedzie dobrze ;-)
cmoki w boki
taak Martusia ma zawsze racje w 100% musi być dobrze
No to podsumowalyscie mnie ładnie, wychodze na jakas przemadrzalska Nie nie zawsze mam racje, ale niech ta racja w przypadku Kate sie sprawdzi, bo tego Ci kochana zycze, zeby wszystko bylo jak najlepiej
tusia25
Fanka BB :)
hello babulki:-) :-) :-)
wczoraj z okazji naszej rocznicy mieliśmy dzień bez kompa;-)
a dziś siedziałam długo na podwórku z Otylka,
ale już Was nadrobiłam
Hanti my tez wczoraj mielismy rocznice :-) wszystkiego najlepszego
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Ale wam fajnie, siedzicie sobei z waszymi polowkami a ja jak ten palec sama na caly dom. Alus spi smacznie a reszta w pracy. Slawek pojawi sie pewnei przed 24-ta.
Mell ogromne gratulacje wytrwalosci w nauce zasypiania. Kryzys i u nas byl, ale narazie odpukac jest ok. Tyle, ze jeszcze moglabym zaczac wychodzic z pokoju, no ale na wszystko przyjdzie czas. Dzisiaj usna w 3 minutki. To co kto nastepny uczy dzieciaczka samodzielnego zasypiania??? sa tu takie dzieci co jeszcze sa bujane?
Sluchajcie a co z Kasia k??? nie bylo mnie wczesniej przez prawie dwa tyg ale od kiedy jestem to jej nei bylo. Wyjechali gdzies????
Mell ogromne gratulacje wytrwalosci w nauce zasypiania. Kryzys i u nas byl, ale narazie odpukac jest ok. Tyle, ze jeszcze moglabym zaczac wychodzic z pokoju, no ale na wszystko przyjdzie czas. Dzisiaj usna w 3 minutki. To co kto nastepny uczy dzieciaczka samodzielnego zasypiania??? sa tu takie dzieci co jeszcze sa bujane?
Sluchajcie a co z Kasia k??? nie bylo mnie wczesniej przez prawie dwa tyg ale od kiedy jestem to jej nei bylo. Wyjechali gdzies????
kolorowa_kredka
Fan(ka)
tusiu hanti wszystkiego naj naj
martusia nie przemadrzala tylko madra kochana i pomocna
a ja skonczylam gawedzic z ania i chyba ide lulac powoli...............
martusia nie przemadrzala tylko madra kochana i pomocna
a ja skonczylam gawedzic z ania i chyba ide lulac powoli...............
reklama
Melll
Mama Julci
Hanti my tez wczoraj mielismy rocznice :-) wszystkiego najlepszego
dla hanti i Tusi
z okazji rocznicy - DUŻO SEXU