reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
Moj mąż właśnie powiedział że moge mu obrać jabłuszko, a na pytanie dlaczego nie może ruszyć dupy i sam sobie obrać odparł że czuje przed tym jakiś psychoopór :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2: :rofl2:

Chyba czuję psychoopór przed pozmywaniem garów:rolleyes2: :rolleyes2: :rolleyes2: :-D :-D :-D :-D
hehhe spoko

a czy wy wszystkie obieracie jabluszka ??
ja jadam ze skorka :tak:
no czasami obrane
a czasami starte ;-)

Dziewczyny nie dajcie sie to z wygody i lenistwa. ja mam to samo na cos mam ochote np na jabłko to chodze i wacham tylko i mojego prosze o obranie, proszę i proszę aż do skutku :p ale ze mnie leniuch. Ale ja poprostu nie lubię trzyma w ręku noża, miesza w garach i tp. Zreszta powiem wam, że np. jak mam ugotowa zupe to zaczynam to robic rano a konczę poznym popłudniem (tyle czasu zajmuje mi te mycie warzyw i obieranie do tego pokrojenie i te inne czynności. A Marcin jak robi to ja nawet nie wiem kiedy on to zrobil. Wstaje o 10 idzie do sklepu, siedzi przy komputerze, ja wchodze o 13 do kuchni a tam już jakas zupa w między czasie przez niego zrobiona. Ja tak nie umię :p
:laugh2::-D:-D:-D:-D

tusiak ty to jestes niezla !!!!!!:cool2::elvis:

kasik jak sie czujecie ? jak lapka otki ?
Kredziu poza tym,że ćmi mnie zębisko,
juz jest ok ze mną,a Otylcia ............. goi sie jej łapka,
tylko dziś był inny lekarz i powiedział,że jednak powinno to być zszyte,
bo bedzie blizna,no i że on wcale nie usypiałby Otylci,
a i że Otylcia może mieć do mnie pretensje o bliznę

co kraj,to obyczaj,każdy lekarz co innego robi i mówi,
jak dla nas to woleliśmy jednak Otylci oszczędzić cierpirnia
w postaci szycia,mam nadzieję,że nie bedzie to taka wielka blizna,
bo ona jeszcze malutka:eek: :sick: :confused: :happy:

klaudia u nas ten sam problem...........tymi moglby jesc caly czas !! jak bulki widzi tzn ta torbe (bo szwagier mlodego przynosi z piekarni) to masakra drze sie o te bulki wiec krystek przynosi specjalnie dla nas razowe i te jeszcze jakos przejda bo bialego nie daje mu !
slodycze tez bardzo ograniczamy

tyko o tesciowa w tej kwesti nie musze sie martwic ( a obawialam sie ze bedzie go dokarmiac) ale po 1 nie ma kiedy bo samej jej nie zostawiam z tymim (no raz zostala jakas godzine ale tym spal juz na noc) a po 2 to ona sie boi jak on cokolwiek je ze sie zadlawi !!!! (zakrztusil sie 2 razy przy jak jedlismy niej i zawalu o malo nie dostala)

swietnie ze ania z tymulem w domu...............moze tak jak elficzek proponowal moze za zgoda jakies foto :tak:

kasiu to dobrze ze juz lepiej w zabka :elvis::elvis:
a otylci jesli nie bedzie sie paprac mysle ze nie powinno pozostawic to duzej blizny a tak jak piszesz co kraj to obyczaj jeden tak inny siak i badz tu madra.........a jesli nie ma takiej potrzeby to po co dziecko narazac na cierpienie

:elvis::elvis::elvis::elvis:

reklama
własnie skończyło mi się ładowanie piosenek z MagdyM
i tylko jeszcze wkleję dziewczynom linki i lecę,
jakis filmik może sobie obejrzę

do następnego posta Kochane:-) :-) :-)

Do góry