reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

kobieto! my to na razie mamy wielką dziurę w ziemi i coś tam chłopaki niby leją i kładą, taaaa..... plan jest taki: do połowy grudnia stan surowy otwary a potem dekarze i dach z cegłówką włącznie. Potem do wiosny przerwa i reszta ciurkiem.... taaaaa
Chłopaki mówią że spoko, wyrobią... :confused: :eek: :eek: :eek: :eek:

:szok: :szok: :szok: :szok: :szok: ambitny plan mają chłopaki,
u nas na dzień dzisiejsz jest już opóźnienie ok 2,5 miesiąca i znając życie to jeszcze nie koniec :no: :no: :no:

reklama
ja Darii w ogóle nie daje słodyczy :-p czym wzbudzam potępienie u znajomych :baffled: :baffled: :baffled:

A czemu jej nie dajesz? ja jestem zdania, ze za duzo to nie zdrowo, ale od czasu do czasu trzeba cos dac, bo szkoda wzbraniac takiej przyjemności i nie dawanie wogole to pozniej tez moze negatywnie sie odbic w zachowaniu dziecka, znam przykłady. Pozatym czekolada np. jest bardzo zdrowa i polecam tak w nagrode za cos tam :-)

hehehehehe zakładamy! Wszyscy budujący i przeprowadzają i wykańczający mają od dziś swój nowy wątek :-p :-p :-p zaraz coś zmajstrujemy :-p :-p :-p

ok to ja zmykam a wy sobie budujcie :tak:
ide do meza pogadac o tym jadlospisie :tak:
do jutra baby
acha, od jutra remontujemy, tzn. jutro graty wynosimy, no i Grzesiu bedzie drapal sciany a reszta w likend :tak: wiec sobie ode mnie odpoczniecie troche :tak:

to jelitko kochane :elvis:

no masz tu babo placek, ma chlopina babe w domu super laske co sie napala na jego mieszanie w garach i co? nie wykorzystuje tego ehhh :no:
Tusia a moze on Ci te sery tez wedzi i potem juz sily nie ma na inne przyjemnosci co?

hi hi :-D
Wszystko przez ta jego prace, robi po 12 godzin ciezka robote no i przychodzi juz zmeczony :rolleyes:

A czemu jej nie dajesz? ja jestem zdania, ze za duzo to nie zdrowo, ale od czasu do czasu trzeba cos dac, bo szkoda wzbraniac takiej przyjemności i nie dawanie wogole to pozniej tez moze negatywnie sie odbic w zachowaniu dziecka, znam przykłady. Pozatym czekolada np. jest bardzo zdrowa i polecam tak w nagrode za cos tam :-)

1. bo są niezdrowe :tak:
2. bo u nas w domu w ogóle nie ma słodyczy
3. dałam jej kiedyś do polizania czekoladę i polizała bez entuzjazmu
4. ja nie lubię słodyczy
5. znajomych dziecko je tylko słodycze i mnie to przeraża
6. Daria nie ma problemów z jedzeniem, wiec nie uważam aby słodycze były jej potrzebne,
7. na słodycze ma jeszcze czas
itp. itd.

Daję jej płatki Kangus, które są z miodem :elvis: :elvis:

reklama
Do góry