reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
pozdrawiam
banana-wave.gif

czesc Baby :-)

dziadkowie na spacer wybyli a ja zamiast do sprzatania to do Was ucieklam :tak:

Kredziu dzieki za cmoka dla Gaby :elvis: oczko wyglada juz troszke lepiej ale na wszelki wypadek mamy wizyte u okulisty

i Iwon dzieki za zauwazenie mojej osoby ;-) :elvis:

maniulka a co sie stalo gabci ?

a ja tez zauwazylam ta fajowa fotke ;-).....nawet napisalam ze chcemy wiecej :-)

a tak sie ceisze
yay.gif
ze jutro z ranca jedzie tesciowa do polski :-)

ale bedziemy miec na glowei w nocy siostrzenca mldego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
fuck normalnie beda go przyprowadzac tu bo tesciowa rano chodzila do nich zeby go do szkoly prowadzac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a rano baska go nie moze przyprowadzic bo on jeszcze czasami spi no szlak by ich !!! :no::wściekła/y::wściekła/y:

no i bedziemy miec w nocy na glowie za sciana alberta no wkurzam sie no !! i bede musiala wstawac z mlodym czyli o 6 zeby nie zaspal albert do szkoly i albo ja z tymim go bede prowadzala albo krystian z pracy na 15 minut wyskoczy i go zaprowadzi

no wsciekam sie !

Ja swoją też położyłam, chyba padła ? Ona będzie ogrodniczką chyba, bo rano przekopała mi doniczki z kwiatkami w domu a teraz nie dała się zabrać z piaskownicy ? A może będzie rolniczką unijną?:no: :-D :-D
Tylko dlaczego ona zjada ziemię?:szok:
hehhe to mogą sobie z krzyśkiem rękę podać, my ciągle walczymy ze zjadaczem ziemi, piachu i kamieni przydrożnych. jedną ręką pokazuje nunu że nie wolno a drugą wpycha garść ziemi do pyska i w nogi żebym mu nie zabrała :eek: :crazy:
normalnie opadam z kości, nawet zastanawialiśmy się z łosiem czy to nie jest jakis objaw niedoboru czegoś no ale czego ? brudu? cieszę się że nie mamy w domu zwierząt aż strach myśleć co by było

witaj tofinko !!!!!!!!!!

pisz szybciorem co tam u was !! ??? :elvis::elvis::elvis::elvis:

hehe spoko z tymi szkrabami robia nu nu kiwaja glowami ze nie wolno cos tam mrucza tzn tymi nop krzyczy na siebie czasami hehe i np pety podnosi (raz mial w buzi-to po mnie ;-))

kurcze ja jak bylam mala zarlam pety babci szminki mydlo bleeee

kurde a moja ania juz niby dobrze a dzis znowu miala takie strasznie slabe konczyny cholera niby tertaz mowi ze juz lepiej ze tylko ma takie nierozruszane palce ale nie wiem bo jeszcze 2 godziny temu jak rozmawialysmy to tak dziwnie mowila i mowila ze wlasnei nie ma tak sil a teraz tylko palce nie wiem moze nie chce mnie martwic albo oby faktycznie jej przeszlo ........................a neurolog 26 dopiero :sorry2:

a no i jeszcze jeden nasz zuch buziaczki dla krzysia !! :elvis::elvis:

ja szczerze powiedziawszy dawałam krzyskowi smoczek ale on sie wtedy jeszcze bardziej darł bo z niego mu nic nie leciało i zaprzestalam, teraz czasem sie nim bawi bo znalazł kiedyś w zabawkach a czasem nawet do pyszczka włoży na chwilke ale śmiesznie wtedy wygląda

witaj Tofinku napisz co u was

reklama
kurde a moja ania juz niby dobrze a dzis znowu miala takie strasznie slabe konczyny cholera niby tertaz mowi ze juz lepiej ze tylko ma takie nierozruszane palce ale nie wiem bo jeszcze 2 godziny temu jak rozmawialysmy to tak dziwnie mowila i mowila ze wlasnei nie ma tak sil a teraz tylko palce nie wiem moze nie chce mnie martwic albo oby faktycznie jej przeszlo ........................a neurolog 26 dopiero :sorry2:

boszszsz ta nasza służba zdrowia w kosmos ją wysłać to mało, dzisiaj właśnie w wiadomościach mówili że nasi specjaliści albo pracują w prywatnych klinikach albo za granice uciekają ale jak mają nie uciekac jak tam zarabiają 10 razy albo wiecej niż tu sama bym uciekła jakbym była lekarzem

Do góry