reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
pozdrawiam
banana-wave.gif

czesc Baby :-)

dziadkowie na spacer wybyli a ja zamiast do sprzatania to do Was ucieklam :tak:

Kredziu dzieki za cmoka dla Gaby :elvis: oczko wyglada juz troszke lepiej ale na wszelki wypadek mamy wizyte u okulisty

i Iwon dzieki za zauwazenie mojej osoby ;-) :elvis:

maniulka a co sie stalo gabci ?

a ja tez zauwazylam ta fajowa fotke ;-).....nawet napisalam ze chcemy wiecej :-)

a tak sie ceisze
yay.gif
ze jutro z ranca jedzie tesciowa do polski :-)

ale bedziemy miec na glowei w nocy siostrzenca mldego :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
fuck normalnie beda go przyprowadzac tu bo tesciowa rano chodzila do nich zeby go do szkoly prowadzac :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:a rano baska go nie moze przyprowadzic bo on jeszcze czasami spi no szlak by ich !!! :no::wściekła/y::wściekła/y:

no i bedziemy miec w nocy na glowie za sciana alberta no wkurzam sie no !! i bede musiala wstawac z mlodym czyli o 6 zeby nie zaspal albert do szkoly i albo ja z tymim go bede prowadzala albo krystian z pracy na 15 minut wyskoczy i go zaprowadzi

no wsciekam sie !

Ja swoją też położyłam, chyba padła ? Ona będzie ogrodniczką chyba, bo rano przekopała mi doniczki z kwiatkami w domu a teraz nie dała się zabrać z piaskownicy ? A może będzie rolniczką unijną?:no: :-D :-D
Tylko dlaczego ona zjada ziemię?:szok:
hehhe to mogą sobie z krzyśkiem rękę podać, my ciągle walczymy ze zjadaczem ziemi, piachu i kamieni przydrożnych. jedną ręką pokazuje nunu że nie wolno a drugą wpycha garść ziemi do pyska i w nogi żebym mu nie zabrała :eek: :crazy:
normalnie opadam z kości, nawet zastanawialiśmy się z łosiem czy to nie jest jakis objaw niedoboru czegoś no ale czego ? brudu? cieszę się że nie mamy w domu zwierząt aż strach myśleć co by było

witaj tofinko !!!!!!!!!!

pisz szybciorem co tam u was !! ??? :elvis::elvis::elvis::elvis:

hehe spoko z tymi szkrabami robia nu nu kiwaja glowami ze nie wolno cos tam mrucza tzn tymi nop krzyczy na siebie czasami hehe i np pety podnosi (raz mial w buzi-to po mnie ;-))

kurcze ja jak bylam mala zarlam pety babci szminki mydlo bleeee

kurde a moja ania juz niby dobrze a dzis znowu miala takie strasznie slabe konczyny cholera niby tertaz mowi ze juz lepiej ze tylko ma takie nierozruszane palce ale nie wiem bo jeszcze 2 godziny temu jak rozmawialysmy to tak dziwnie mowila i mowila ze wlasnei nie ma tak sil a teraz tylko palce nie wiem moze nie chce mnie martwic albo oby faktycznie jej przeszlo ........................a neurolog 26 dopiero :sorry2:

a no i jeszcze jeden nasz zuch buziaczki dla krzysia !! :elvis::elvis:

ja szczerze powiedziawszy dawałam krzyskowi smoczek ale on sie wtedy jeszcze bardziej darł bo z niego mu nic nie leciało i zaprzestalam, teraz czasem sie nim bawi bo znalazł kiedyś w zabawkach a czasem nawet do pyszczka włoży na chwilke ale śmiesznie wtedy wygląda

witaj Tofinku napisz co u was

reklama
kurde a moja ania juz niby dobrze a dzis znowu miala takie strasznie slabe konczyny cholera niby tertaz mowi ze juz lepiej ze tylko ma takie nierozruszane palce ale nie wiem bo jeszcze 2 godziny temu jak rozmawialysmy to tak dziwnie mowila i mowila ze wlasnei nie ma tak sil a teraz tylko palce nie wiem moze nie chce mnie martwic albo oby faktycznie jej przeszlo ........................a neurolog 26 dopiero :sorry2:

boszszsz ta nasza służba zdrowia w kosmos ją wysłać to mało, dzisiaj właśnie w wiadomościach mówili że nasi specjaliści albo pracują w prywatnych klinikach albo za granice uciekają ale jak mają nie uciekac jak tam zarabiają 10 razy albo wiecej niż tu sama bym uciekła jakbym była lekarzem

Do góry