reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfik kochany.............dziekuje ze myslisz o mnie :elvis::elvis::elvis:

a co do tej koleznaki, dzieckiaczki UWIELBIAJA systematycznosc i reguly, wtedy jest im jakby lepiej !!!!

chyba nie bedziecie miały zbyt wiele wspolnych temtatow, co??:baffled::baffled:
my juz nie mamy wspolnych tematow zbyt wiele
czasami tylko sie spotykamy w piaskownicy przypadkiem
dzisiaj mnie zaskoczyla wizyta
ona nawet nie potrafi zrozumiec naszej znajomosci tzn tego ze znamy sie z BB i tyle nas laczy bo niby o czym tu tyle gadac? o dzieciach?
a na pytanie czemu ona nie probuje tego malego nauczyc np niejedzenia nocnego uslyszalam bo jest jej tak wygodnie i przynajmniej on nie ryczy w nocy a ona sie wysypia
:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Dasario czytam ksiażke "Plomienny ptak"- dramatyczna opowiesc o matce i córce , ktore rywalizują o uczucie tego samego mężczyzny.
Fajna i taka dajaca do myslenia :tak:

głupia baba i tyle..............zobaczymy co bedzie pozniej, jak sobie wychowa tak bedzie miała...........

nie ma co sie martwic, tylko dzieciaka szkoda................:-:)-(

głupia baba i tyle..............zobaczymy co bedzie pozniej, jak sobie wychowa tak bedzie miała...........

nie ma co sie martwic, tylko dzieciaka szkoda................:-:)-(
no szkoda, on jest taki fajny i taki odważny chlopczyk, nie boi sie obcych i jest grzeczny
jak weronika sie z nim bawi to wszystkie zabawki mu zabiera a on tylko patrzy chwile i bierze inna zabawke
No i zauwazylam dzisiaj ze mu paznokcie wrastaja u raczek , pokazalam jej jak ma obcinac zeby do tego nei dopuscic :no: dla mnie przegiecie
on jest taki troche zaniedbany :-(

pije piffko
toast za pprzeprowadzke Iwonki żeby sie wszystko super udalo a te 8 meisiecy przelecialo migiem
bo imprezka parapetowa obiecana nie? :tak: :-D

:szok: hi hi hi popłakałam się ze śmiechu, jak przeczytałam Elficzku o tej Twojej koleżance,
kurcze ale z nas niedomyślne baby, że nie dajemy butelek z herbatką i mlekiem do łóżeczka dziecku hi hi hi :-) ;-) ;-) ;-) :cool2: :szok: ,

a tak na serio to po prostu brak mi słów :baffled: :no:

drugo toaścik za podwójne lipcóeczki Aneczki :tak: bezproblemowych ciąż i szczęsliwych rozwiązań Wam życze.......iii po cichutku zazdroszcze :tak:

reklama
Do góry