reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

elfik kochany.............dziekuje ze myslisz o mnie :elvis::elvis::elvis:

a co do tej koleznaki, dzieckiaczki UWIELBIAJA systematycznosc i reguly, wtedy jest im jakby lepiej !!!!

chyba nie bedziecie miały zbyt wiele wspolnych temtatow, co??:baffled::baffled:
my juz nie mamy wspolnych tematow zbyt wiele
czasami tylko sie spotykamy w piaskownicy przypadkiem
dzisiaj mnie zaskoczyla wizyta
ona nawet nie potrafi zrozumiec naszej znajomosci tzn tego ze znamy sie z BB i tyle nas laczy bo niby o czym tu tyle gadac? o dzieciach?
a na pytanie czemu ona nie probuje tego malego nauczyc np niejedzenia nocnego uslyszalam bo jest jej tak wygodnie i przynajmniej on nie ryczy w nocy a ona sie wysypia
:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y:

reklama
Dasario czytam ksiażke "Plomienny ptak"- dramatyczna opowiesc o matce i córce , ktore rywalizują o uczucie tego samego mężczyzny.
Fajna i taka dajaca do myslenia :tak:

głupia baba i tyle..............zobaczymy co bedzie pozniej, jak sobie wychowa tak bedzie miała...........

nie ma co sie martwic, tylko dzieciaka szkoda................:-:)-(

głupia baba i tyle..............zobaczymy co bedzie pozniej, jak sobie wychowa tak bedzie miała...........

nie ma co sie martwic, tylko dzieciaka szkoda................:-:)-(
no szkoda, on jest taki fajny i taki odważny chlopczyk, nie boi sie obcych i jest grzeczny
jak weronika sie z nim bawi to wszystkie zabawki mu zabiera a on tylko patrzy chwile i bierze inna zabawke
No i zauwazylam dzisiaj ze mu paznokcie wrastaja u raczek , pokazalam jej jak ma obcinac zeby do tego nei dopuscic :no: dla mnie przegiecie
on jest taki troche zaniedbany :-(

pije piffko
toast za pprzeprowadzke Iwonki żeby sie wszystko super udalo a te 8 meisiecy przelecialo migiem
bo imprezka parapetowa obiecana nie? :tak: :-D

:szok: hi hi hi popłakałam się ze śmiechu, jak przeczytałam Elficzku o tej Twojej koleżance,
kurcze ale z nas niedomyślne baby, że nie dajemy butelek z herbatką i mlekiem do łóżeczka dziecku hi hi hi :-) ;-) ;-) ;-) :cool2: :szok: ,

a tak na serio to po prostu brak mi słów :baffled: :no:

drugo toaścik za podwójne lipcóeczki Aneczki :tak: bezproblemowych ciąż i szczęsliwych rozwiązań Wam życze.......iii po cichutku zazdroszcze :tak:

reklama
Do góry