reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

no no martusia to by bylo :rolleyes:
bylabys juz nasza podwojna w kolejnosci druga ;-)

a powiedz kiedy myslicie wracac do PL na stale ? a mania na stale wylatuje z hameryki czy wraca tam jeszcze.............bo sie pogubilam :eek:

ok spadam robic obiadek bo tymi wstanie a ja bede w lesie a nie wiadomo w jakim nastroju sie obudzi i jesli bedzie mnie ciagal za kiecke to nic nie zrobie :baffled: ................a dzis robie piersi i ryz z marchewa i jakas surowa.............................a moze bede sie przerzucala na troszke na zupe kapusciana :cool2:

reklama
a no wiem co mialam hehehe ze widze alusia jak pranko robi hihihi niezly musi byc :tak::-)
tymon mi czasami pomaga skladac ubrania (wyrzuca z szafki np poskladane pieluchy )

i tez otrzepuje raczki hehe albo jak sie wywroci albo jak cos ma w raczkach np bulke i odlozy to pozneij otrzepuje i podobnie myje :-D:-)

ahaaa i prali sie nasz kochany tymi bu kiedys sie prlo i nic ostatnio sie pralo i tymi byl ze mna tu na dole siku i taki wystraszony do mnie na recie sie cisnie ja mowie nie boj sie kochanie a on bu i glowa kiwa ze tak .............dzis bylismy tez i ten na pralke zerka (nie pioraca) i taki wystraszony i BU i glowa kiwa ehhh ten moj skarb

No juz czysta pielucha

Edzia to przychodzi jeden dzien, ze dziecko sie przelamuje do samodzielnego puszczenia a potem w ciagu nastepnych opanowuje sztuke w mgnieniu oka. A Podchodzi Julcia do przedmiotuw i podnosi sie na dwie nozki?

czasem wstaje na środku pokoju jak jej się zapomni, ale nie podchodzi raczej na nóżkach do rzeczy czy szafek, jak już to zawsze na czworakach...

Dzięki dziewczynki za wsparcie, dzięki ;-) Na otarcie łez po zmianie lokum prawdopodobnie spędzimy tegorocznego Sylwestra pod Zakopanem. Moja firma chce zorganizować taki czterodniowy wypad dla nas i współmałżonków i wszystko wskazuje na to, że pomysł wypali. Super! :-)

Edytko, ja za dwa tygodnie szczepię się przeciw grypie. Robimy tak w firmie co roku :tak:

Dzięki dziewczynki za wsparcie, dzięki ;-) Na otarcie łez po zmianie lokum prawdopodobnie spędzimy tegorocznego Sylwestra pod Zakopanem. Moja firma chce zorganizować taki czterodniowy wypad dla nas i współmałżonków i wszystko wskazuje na to, że pomysł wypali. Super! :-)

heheh jak wszystko płynnie przejdzie, dyzuz z miesiaca na miesiac..........to sylwester spedzam w pracy........mam npcny dyzur!!!:dry::dry:

ale Twoja wiadomoscia oczywiscie sie ciesze :cool2::cool2:

Moi rodzice prowadza dosc towarzyski tryb zycia (i napewno nie zajma sie w tym czasie malcem:no: ) wiec Sylwester ponownie bedzie z JAsiem - moze rowniez w Zakopanem???

reklama
Lila a nie ma jakiejs innej pracy jeszcze gdzies w Twoich okolicach? A moze bawilabys dziecko przy Milence na warunkach "u siebei w domu" Dziecko jak by bylo w podobnym wieku co Milenka, to moze by sie razem soba zajely troszku;-)

Martus w sumie dobry pomysł
u nas sie zarabia najnizsza krajowa i w sumie poł mojej pensji poszłoby na opiekunke....wiec zostałoby mi tyle samo co jakbym sie dzieckiem zajmowała...

porozmawiam z K,choc przyznam szczerze ze zalezało mi na legalnej pracy aby do emerytury juz sobie zbierac....

a szukam innej pracy! dzis ide złozyc papiery do dwoch sklepow
w jednym szukaja od razu!!
jakby co opiekunke wziełabym sasiadke
bo ta Tereska cała to.....jakas dziwna delikatnie powiedziawszy :baffled:

pozatym dam chyba ogłoszenie do gazety naszej lokalnej ;-) moze ktos sie odezwie

Do góry