reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

a jeszcze cos tymi ma niezla polewke nie wiem czy wam pisalam kiedys ze strasznie sie smial w glos jak pokazalam mu mlodego fotke jak byl maly i mowilam ze to tata jak byl maly no zaciesza z niego ze hej tak sie jawnie nabija z mlodego patrzy na niego na fotke i sie smieje pokazywal wszystkim zdjecie i sie smial !!!!!

a dzis stoi pod komoda i sie smieje a tam fotki nasze z maluszkow i dalam mu a ten sie smieje wieczorem mlodemu opowiadam a ten znowu pod komode i w brecht dalam mu i mowimyy tu tata ---smiech tu tymon...cisza tu mama ---smiech !!
a tak tymi czesto oglada zdjecia baby i dziadziaa no i bamba hehe jak byl maly i jak tymi mial pol roku maja takie foto co tymi je magluje

no i chlopcy wisza na scianie i czasami kilka razy na dzien bemm bemmm i sciagamy a tem chodzi oglada ....
img8776pe0.jpg
img8772ti0.jpg

reklama
aha kochane jesli rozjezdzaja foreum to jutro wieczorekim usune zeby nie macily

a wlasnie wiecie ze co do linka pisalam juz do toja i do .........no drugiego naszego patrona ;-) i co nic zero odzewu :no::baffled::dry:

a my dopiero wrocili

teraz musze sie cosik pouczyc na jutro
choc nie wymagaja bo zdaje sie semestry ale cosik chce powtorzyc

opiekunka jutro bedzie rzucona na głeboka wode bo niespodziewanie sie okazało ze K musi do pracy a ja chce do cholerki do szkoly chodzic bo przez jego robienie kariery w duzej mierze przyniło sie ze ja szkoły nie skonczyłam bo nie mielismy z kim zaufanym zostawic małej

no a teraz mała juz nie taka mała a przynajmniej dobrzew yszło bo bede spokojniejsza w poniedziałek :-)

a wogole dzis opiekunka była i sie sprawdzi chyba
bo Milis ie smiala choc i tak sie do mnie przytulała ale mysle ze jej minie i zaakceptuje nianie :-)

buziaczki laseczki i do jutra

Jeszcze wam tylko powiem cos.
Maciek dzisiaj w kąpieli puścił takiego bąka, że chyba cały blok go słyszał. :-D Najpierw się zdziwił co to się stało, a potem zaczął się tak śmiać, że nie mogliśmy go uspokoić. Łukasz do niego "Ty świntuchu" a Maciek jeszcze głośniej w śmiech i tak dalej chyba przez 5 minut :-)

hahaaaa
to Mili nam lepszy nr wywineła....poprostu zrobiła kupke do wanny :-D

juz sie bałam ze bede miala z 10 stron do nadrabiania a tu prosze
3 :-)
nie tak zle ale puszki dzis ze hej!!

dziekuje za buziaczki od Gazelka i Joasi ;-) :-)
dobrze babom :-)

reklama
hej babeczki, całuski dla chorowitków wszystkich :elvis: :elvis: :elvis: :elvis:

Lilka, mój inżynierek też lubi za mnie pracę domową poodrabiać ;-) ;-) ;-) :-p :-p :-p :cool2: :cool2: :cool2:

u nas sajgon bez zmian, zaliczyliśmy wczoraj szczepienie po roczku :cool2: ,okazało się że Mich ma IDEALNY WZROST I WAGĘ :tak: :tak: :tak: hihihihhi i trzyma się 50 centyla, a ja myślałam że może karzełek bo Julka e mamowa o dwie głowy od niego wyższa :szok: :szok: :szok: :szok:

No i jak napisałam że Mich popołudniowe drzemki robi tak już przestał :szok: - teraz spi tylko rano a wieczorem zasypia 19 - 20 :szok: :szok: :szok: :szok: nie wiem czy mi się to podoba bo wstaje o 6 rano :szok: :szok: :szok: :szok:

a najbardziej to moje dziecko nie lubi jak mama śpi a on nie :no: :no: :no: mama nie może spać jak Mich nie śpi:eek: :eek: :eek: nie i koniec....

musze nagrać jakie pieszczoty robi Michałek psu rekonwalescentowi hihihihihi :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

Do góry