reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

OTYLCIA mi w nocy gorączkowała,ale rano wstała
rześka i rozśpiewana,nie ma gorączki,kaszlu,kataru
nie mam pojecia co było przyczyną nocnego rozpalenia

a apetyt ma mniejszy ............ myślę,że to moga byc zęby 4
ale jeśli dziś tez w nocy będzie gorączka
jutro czeka nas lekarz

reklama
Hanti to moze i z moim kompem się zaprzyjaźnisz..własie go skanuje bo zaczyna szwankowac...
Kasiu mam nadzieje ze szybko nabierzesz sił w domu to zawsze lepiej niz w szpitalu, nie?...i dziekuje za gratulacje , tylko jak mnie tak dalej mdłosci bedą męczyc to predko brzucha nie zobaczymy :)

Hanti to moze i z moim kompem się zaprzyjaźnisz..własie go skanuje bo zaczyna szwankowac...

Aniu ja swojego odłaczyłam od neta,
przeskanowałam dysk:C:tak:
i wszystkie zainfekowane obiekty wyleczyłam,
bo tak mi zalecał Kasperski
wyłaczyłam kompa;-)
no i podłaczyłam do neta
właczyłam i na razie jest ok:-D
tylko nie wiem na jak długo,
ale może do powrotu łoska wystarczy:szok:

o takie babskie dedukowanie i wyszło,
bo ja sie nic nie znam na kompach:no: :-)

Kasiu mam nadzieje ze szybko nabierzesz sił w domu to zawsze lepiej niz w szpitalu, nie?...i dziekuje za gratulacje , tylko jak mnie tak dalej mdłosci bedą męczyc to predko brzucha nie zobaczymy :)

normalnie nie mogę uwierzyć ;-)
super wygląda ten drugi suwaczek :-) , będziemy przerabiały z Anią wszystko od początku :tak:
Mam nadzieję, że nas Ania nie opuści na rzecz mam majowo-czerwcowych :cool2:

witam
ja jak zwykle z doskoku na chwilke :cool2:
ciekawa jestem co u was ale nie wiem czy dam rade poczytac wczoraj wieczorem przez ok 1h nie mieliśmy światła :wściekła/y: a jak juz sasiadłam do kompa to sie okazało że bb wyłączają normalnie masakra :baffled:

poza tym krzysiek obudził sie w nocy ok 4-tej i zasnął dopiero 5:20 :crazy: :surprised: a za godzine musiałam wstac do pracy bleeeh dobrze że ktoś kawe wymyślił :dry:

niom suwaczek Ani rewelacja(znaczy się tem drugi)
ale się rozczuliłam:tak: ;-) :-)

Aniu chyba teraz bedziesz oba fora odwiedzać,
ale nasze to priorytet:happy:

no dobra suwaczki nowe,avatorek nowy,
tylko dlaczego dostęp do skypa jest niedostępny
skoro ja jestem dostępna ????

Kasieńko jedz teraz mało ale często,
bo musisz dojść do siebie i to jak najszybciej,
jesteś taką fajną babeczką,że ja nie chcę klikać
z Twoimi kosteczkami:-p

dla Martyni .............BUZIACZKI OZDROWIACZKI:-)

reklama
Lecę kochane zajrzę później
muszę cosik w chatce zrobić
mam @ i ledwo zipie,tak jak mój komp............hihhihihihihiihihi
no i nie wiem ile mi sie uda z planów zrealizować

Do góry