reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
no własnie kasia jak tam po zabiegu:confused::confused::confused:

babki co robicie dzisiaj na obiadek, co??? ja jakos ostatnio nie mam weny do gotowania..............zteszta do czego ja mam wene ostatnio, chyba tylko do BB........:cool2::cool2::cool2:

no weszłam sobie w panel użytkownika i tam w edycje podpisu
zmazałam stary suwak a nowy jak zrobiłam to nie kopiowałam tego adresu tylko sam obrazek suwaczka skopiowałam i wkleiłam i działa bo juz dzisiaj widze ze sie zmienił
dzieki...tylko ze u mnie drugi sie nie pjawiał ---póxniej spróbuje...teraz spadam do Kubusia ....na razie

no własnie kasia jak tam po zabiegu:confused::confused::confused:

babki co robicie dzisiaj na obiadek, co??? ja jakos ostatnio nie mam weny do gotowania..............zteszta do czego ja mam wene ostatnio, chyba tylko do BB........:cool2::cool2::cool2:

no ja własnie tez mam z tym problem ostatnio..ciągle mi sie wydaje ,że jemy non stop to samo :baffled:
dzisiaj mam takie sznycle z indyka i chyba zrobie do tego frytki i surówke z białej kapusty

mała zasnęła uff:happy:

a ja słabiutka jestem na dwór nie wychodzę bo by mnie wiatr porwał :eek:
schudłam więc możecie sobie wyobraźić :baffled: no ale powolutku zaczne jeść wszystko i nabierać ciałka

a tak to nawet nie ma co pisać tylko że byłam w szoku jak po wszystkim obudziłam się na intensywnej mało przyjemnie więc nie polecam
podobnoć za długo wszystko trwało i dostałam troche za dużo znieczulenia :confused:

to tak w skrócie ogólnie jest siii:tak:

reklama
Kubas padł.............

a ja kawkuje, jeszcze tylko kuchnia mi zostala i luxik...........
no i musze sie doprowadzic do porzadku, jutro w pracy trzba blyszczec heheh

elfik pyszniutko brzmi to Twoje jedzonko, ale dla mnie ciut za bardzo kaloryczne..........
mysle, mysle.................

Do góry