reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
no własnie kasia jak tam po zabiegu

babki co robicie dzisiaj na obiadek, co??? ja jakos ostatnio nie mam weny do gotowania..............zteszta do czego ja mam wene ostatnio, chyba tylko do BB........

babki co robicie dzisiaj na obiadek, co??? ja jakos ostatnio nie mam weny do gotowania..............zteszta do czego ja mam wene ostatnio, chyba tylko do BB........

Joaska
Lipcowe mamy '05
a czy mania juz sie zameldowała na nowym forum

Anikaa
Fan(ka)
dzieki...tylko ze u mnie drugi sie nie pjawiał ---póxniej spróbuje...teraz spadam do Kubusia ....na razieno weszłam sobie w panel użytkownika i tam w edycje podpisu
zmazałam stary suwak a nowy jak zrobiłam to nie kopiowałam tego adresu tylko sam obrazek suwaczka skopiowałam i wkleiłam i działa bo juz dzisiaj widze ze sie zmienił
elfiko
lipcowe mamy ´05
no własnie kasia jak tam po zabiegu
babki co robicie dzisiaj na obiadek, co??? ja jakos ostatnio nie mam weny do gotowania..............zteszta do czego ja mam wene ostatnio, chyba tylko do BB........![]()
no ja własnie tez mam z tym problem ostatnio..ciągle mi sie wydaje ,że jemy non stop to samo

dzisiaj mam takie sznycle z indyka i chyba zrobie do tego frytki i surówke z białej kapusty
elfiko
lipcowe mamy ´05
moja juz wstała, spała az 50 minut a teraz gada coś do tatykasiu kochana ucaluj Martnie !!!! zdroweczka i przecz z chorobskiem!!!
probuje uspic moje dziecko............twardy z Niego zawodnik!!!![]()
łos w omu dzisiaj ...hmmm co robi? komputer naprawia jakis

kaśka k
Fanka BB :)
mała zasnęła uff
a ja słabiutka jestem na dwór nie wychodzę bo by mnie wiatr porwał
schudłam więc możecie sobie wyobraźić
no ale powolutku zaczne jeść wszystko i nabierać ciałka
a tak to nawet nie ma co pisać tylko że byłam w szoku jak po wszystkim obudziłam się na intensywnej mało przyjemnie więc nie polecam
podobnoć za długo wszystko trwało i dostałam troche za dużo znieczulenia
to tak w skrócie ogólnie jest siii

a ja słabiutka jestem na dwór nie wychodzę bo by mnie wiatr porwał

schudłam więc możecie sobie wyobraźić

a tak to nawet nie ma co pisać tylko że byłam w szoku jak po wszystkim obudziłam się na intensywnej mało przyjemnie więc nie polecam
podobnoć za długo wszystko trwało i dostałam troche za dużo znieczulenia

to tak w skrócie ogólnie jest siii

reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Kubas padł.............
a ja kawkuje, jeszcze tylko kuchnia mi zostala i luxik...........
no i musze sie doprowadzic do porzadku, jutro w pracy trzba blyszczec heheh
elfik pyszniutko brzmi to Twoje jedzonko, ale dla mnie ciut za bardzo kaloryczne..........
mysle, mysle.................
a ja kawkuje, jeszcze tylko kuchnia mi zostala i luxik...........
no i musze sie doprowadzic do porzadku, jutro w pracy trzba blyszczec heheh
elfik pyszniutko brzmi to Twoje jedzonko, ale dla mnie ciut za bardzo kaloryczne..........
mysle, mysle.................