reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wczoraj poszłam do innego lekarza (bo mój nie mógł) no i mi wyliczyli ze mam termin na 23 maja...ale na usg wyszło ze jest to wczesniejsza ciąza bo pęcherzyk ma dopiero 2 mm..wiec albo koniec maja albo początek czerwca --wolałabym maj bo i ja majowa jestem...a na majowych mamach jeszcze nie byłam wiec chyba nie macie watpliwsci co do mojej dalszej obecnosci na lipcowych :)

reklama
ja ostatnio jakas jestem rozlazła i nic mi sie nie chce nie wyrabiam sie z niczym wszędzie zaległości i w pracy i w domu .... normalnie szok
i wkurza mnie to że nie mam na nic czasu ale jednoczesnie nie chce mi sie nic robic i tak w kółko
może to jakis kryzys mojego wieku ? :eek:

Wczoraj poszłam do innego lekarza (bo mój nie mógł) no i mi wyliczyli ze mam termin na 23 maja...ale na usg wyszło ze jest to wczesniejsza ciąza bo pęcherzyk ma dopiero 2 mm..wiec albo koniec maja albo początek czerwca --wolałabym maj bo i ja majowa jestem...a na majowych mamach jeszcze nie byłam wiec chyba nie macie watpliwsci co do mojej dalszej obecnosci na lipcowych :)
no to fajnie maj fajny miesiąc mój łosiek tez majowy a Piotrek czerwcowy (8.06) z krzyskiem tez próbowałam w taki termin wskoczyc ale był poślizg i padło na lipiec ale nie żałuje bo tu fajnie z wami :happy:

I pochwalić się, że wspólnie z łosiem dotarliśmy szczęśliwie do dzisiejszej, trzeciej rocznicy ślubu :cool2: :tak:

reklama
Aniu - bardzo sie ciesze z Toba - nie wazne czy bedziesz majowka czy czerwcowka i tak Ci zyczymy zdrowka :-)

Iwon wszytkiego najlepszego - oby Wasze malzenstwo nadal kwitlo:-)

Do góry