reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć babeczki. Kurcze od wczoraj od 10 mam aż10 stron do nadrobienia. Ale poszalałyście. I to taaaakie wiadomości :-)
WIELKIE GRATULACJE DLA ANI SZ.!!!!!!!!!!!!!! Ale super, a dopiero zastanawiałyśmy się kto będzie pierwszy. No to teraz się już posypie ;-) Ja to tak niby chciałabym, a boję się, no i niby się nie zabezpieczamy, ale w sumie to jak wiem, że coś-ktoś może z wyjść z liczenia, to wtedy nie liczymy tylko odrabiamy lekcje języków obcych
WIELKIE GRATULACJE DLA ANI SZ.!!!!!!!!!!!!!! Ale super, a dopiero zastanawiałyśmy się kto będzie pierwszy. No to teraz się już posypie ;-) Ja to tak niby chciałabym, a boję się, no i niby się nie zabezpieczamy, ale w sumie to jak wiem, że coś-ktoś może z wyjść z liczenia, to wtedy nie liczymy tylko odrabiamy lekcje języków obcych

Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki.........:-):-)
na poczatku elfik kondolencje moje najgoretsze z powodu wizyty "mamusi"

łośma dzisiaj znowu wolne, ciekawe co dzis bedzie robil...........wczoraj siedzial w garazu hehehe
narazie zrobil mi kawe, byl w sklepie, wstał rano i dał Kubie mleko.......nie jest zle hehhe

na poczatku elfik kondolencje moje najgoretsze z powodu wizyty "mamusi"

łośma dzisiaj znowu wolne, ciekawe co dzis bedzie robil...........wczoraj siedzial w garazu hehehe
narazie zrobil mi kawe, byl w sklepie, wstał rano i dał Kubie mleko.......nie jest zle hehhe

Joaska
Lipcowe mamy '05
ale ciiiiiiiiisza...........
ide cos robic jak tu nikogo nie ma.......
bede za momencik

ide cos robic jak tu nikogo nie ma.......
bede za momencik

reklama