reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

i podpis też mam fajny
hi hi
no dobra zmykam, bo głupoty piszę

ale te cukierkowe kolorki na forum na mnie działają.....
normalnie kraina BARBIE....

reklama
a i jeszcze pytanie natury technicznej:
czy pojawiają się Wam na początku każdej strony te duperelki o działaniu forum i jakaś reklama???????????

nie bede oryginalna jak powiem ze jeszcze się nie mogę przestawic ?? obacze jeszcze czy mam dostep do albumu i mówie Dobranoc....
a gratulacje dla ząbków Tymulka

no i znowu problemiki techniczne :no: :no: :no:
nie mogę wysyłac wiadomości w zamkniętych wątkach, a także nie widzę
nowych odpowiedzi, chyba że nic nie pisałyście od piątku??????????
A może tak jest u wszystkich?????//

witam kochane moje ale jazda nie wiem na co popatrzeć tyle zmian:szok: podsiadłam komputer siostry z nocnej zmiany;-) więc piszę jeszcze ze szpitala
bardzo Wam dziekuję za wszystkie ciepłe słowa cały czas myślę o Was
niedługo będę wracać do domku chyba jutro :happy:
całuję mocno
zmykam na kroplówę paa

kurde w koncu haslo dostalam, jakos tamte forum bylo bardziej przejrzyste, chyba ze to kwestia przyzwyczajenia. Jeny jak dziwnie

reklama
Do góry