reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

babule ma być lepiej, czytałam na babybomowych newsach że kolorki sie zmienia za pare dni. Jak dla mnie mogą nawet zostać, podoba mi sie tutaj dużo rzeczy a najbardziej ta,że można czytac od nieprzeczytanego postu a nie trzeba przeszukiwac stron jak dawniej :tak:

ja też czytałam
i że będzie wszystko sprawnie chodzić tylko muszą nad tym zapanować ;-)

reklama
no to lece teraz na poczte wyslać list do zusu brrrrr :dry:
a potem sobie kawke strzele i poklikam troszku heheh

kto wie jak dzisiaj pracuje Joasia?

no to ja Wam tylko powiem, że skleciłam do Was przyjemniutkiego pościka, po czym przyszło moje dziecko i rach ciach wyłączyła mi kompa tuż przed wysłaniem...
ech...

no i jeszcze chciałam Wam napisać, że mi już minął pierwszy szok i zaczyna mi się tutaj podobać... a jeszcze jak admini dociągną niedoróbki to w ogóle będzie dżi :) :) :)
Super jest ta opcja czytania od ostatniego posta :p
tylko jeszcze w tych subskrypcjach muszę się połapać...

Dzieńdoberek :-) Widzę, że coraz więcej zadowolonych z nowego bb. To pewnie rzeczywiście kwesta czasu i przyzwyczajenia. Ja też nie mogę połapać się w tych subskrypcjach, a jak wrzucę jakąś stronkę do ulubionych, to zawsze kurna otwierają mi się zwierzaki :-)
Narazie idziemy na spacerek. Miłego dzionka.

Witam Lipcóweczki
Nie wiecie co się dzieje z Nianią??? Chyba już wrócili z tych wczasów, co??? Kurde nie mogę się do niej dobić, ani na gg, ani sms, ani tel. Co jest??? Trochę się martwię...

buziaki dla wszystkich lipcowych osóbek!!!
majowy Elwis_m

czesc babeczki :)
witam na slicznym , nowym BB.....

elfik ja mam dzisiaj wolne, i jutro tez..............

elwisku
Niania byla w szpitalu z Maksiem, ale juz sa w domku, Max sie popazyl, ale chyba juz jest lepiej!!!!
napewno niedlugo sie pokaze!!!!

reklama
babule ma być lepiej, czytałam na babybomowych newsach że kolorki sie zmienia za pare dni. Jak dla mnie mogą nawet zostać, podoba mi sie tutaj dużo rzeczy a najbardziej ta,że można czytac od nieprzeczytanego postu a nie trzeba przeszukiwac stron jak dawniej :tak:

hj hej wpadalm na posta elficzki ..............gdzie mam sie dotac zeby czytac od ostatniego posta ????????

ok lece do kuchni

plakac mi sie chce ze nie moge posiedziec i nie wiem co u was :(

Do góry