reklama
kolorowa_kredka
Fan(ka)
kochane dla zaint
Ogólnopolska akcja bezpłatnych badań profilaktycznych dla dzieci organizowana jest już po raz drugi. W tym roku odbędzie się w dniach 23 - 24 września 2006 r. w Klinikach medycznych LUX MED, w sześciu miastach Polski: Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, Łodzi, Gdańsku i Warszawie.
Akcja odbędzie się w godzinach od 10.00 do 19.00. Rodzice dzieci do lat 5, w ciągu dwóch dni będą mogli zasięgnąć bezpłatnej porady jednego z pięciu specjalistów: dietetyka, pediatry, alergologa, neurologa oraz ortopedy. Na wizytę do wybranego specjalisty należy umówić się dzwoniąc na całodobową infolinię 0 801 80 08 08. Dla dzieci przygotowano dodatkowe atrakcje, maluchy będą mogły bawić się z rówieśnikami pod opieką profesjonalnych animatorów. W poszczególnych miastach Akcja odbędzie się w klinikach:
. Warszawa - LUX MED ul. Chmielna
. Gdańsk - LUX MED Al. Zwycięstwa 49
. Łódź - LUX MED ul. Milionowa 2G
. Poznań - LUX MED ul. Roosevelta 18
. Wrocław - LUX MED ul. Legnicka 51/53
. Kraków - LUX MED. Ul. Wadowicka 6
Ogólnopolska akcja bezpłatnych badań profilaktycznych dla dzieci organizowana jest już po raz drugi. W tym roku odbędzie się w dniach 23 - 24 września 2006 r. w Klinikach medycznych LUX MED, w sześciu miastach Polski: Krakowie, Wrocławiu, Poznaniu, Łodzi, Gdańsku i Warszawie.
Akcja odbędzie się w godzinach od 10.00 do 19.00. Rodzice dzieci do lat 5, w ciągu dwóch dni będą mogli zasięgnąć bezpłatnej porady jednego z pięciu specjalistów: dietetyka, pediatry, alergologa, neurologa oraz ortopedy. Na wizytę do wybranego specjalisty należy umówić się dzwoniąc na całodobową infolinię 0 801 80 08 08. Dla dzieci przygotowano dodatkowe atrakcje, maluchy będą mogły bawić się z rówieśnikami pod opieką profesjonalnych animatorów. W poszczególnych miastach Akcja odbędzie się w klinikach:
. Warszawa - LUX MED ul. Chmielna
. Gdańsk - LUX MED Al. Zwycięstwa 49
. Łódź - LUX MED ul. Milionowa 2G
. Poznań - LUX MED ul. Roosevelta 18
. Wrocław - LUX MED ul. Legnicka 51/53
. Kraków - LUX MED. Ul. Wadowicka 6
elfiko
lipcowe mamy ´05
hehe ja też bardzoej lubie okrągłe rzeczy ale te kwadratowe tez coś w sobie mają :-) ;-)uwaga testuję
sprawdzam
a czemu emotionki są kwadratowe????
buuuu
ja chcę okragłe !:-)
kolorowa_kredka
Fan(ka)
a wiecie jedno mi sie podbie to ze jak napiszemy posta to wraca nam na to co bylo co czytalysmy no wiecie o cho mi teges
buzki i juz mykam pod prysznic
nie wiem czy wszystkie przeczytaly ze mamy kolejne 2 czworki !!!!!!!!!!!
jaka radosc byla jak je w wannie podczas szorowania odkrylam normalnie nie pamietam kiedy tak mnie zabki zaskoczyly i ucieszyly.............ehhh chyba ostatnia czworka czyli jakis tydzien dwa temu tez byla nieoczekiwana i przypadkiem odkryta dzis mylismy zabki i co na dole z tylu zabek po drugiej stronie tez czyli mamy komplet jedynek dwojek i 3 czworki
buzki i juz mykam pod prysznic
nie wiem czy wszystkie przeczytaly ze mamy kolejne 2 czworki !!!!!!!!!!!
jaka radosc byla jak je w wannie podczas szorowania odkrylam normalnie nie pamietam kiedy tak mnie zabki zaskoczyly i ucieszyly.............ehhh chyba ostatnia czworka czyli jakis tydzien dwa temu tez byla nieoczekiwana i przypadkiem odkryta dzis mylismy zabki i co na dole z tylu zabek po drugiej stronie tez czyli mamy komplet jedynek dwojek i 3 czworki
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
hi hi hi a o co chodzi z tym Elvisem????
Elvis żyje czy co?????? ;-) ;-)
joooop elvis żyje hahahahhahahahhahahaha
uwilebiam Cię Dasaria
reklama
Melll
Mama Julci
jejuś mi to już wszystko jedno, ale niech to forum szybciej działa...
niech te gęby będą kwadratowe, niech nie będzie odpowiedzi na nasze wątki, ale niech to przestanie mulićććććććććććććććććc tak.........
mnie też sie pół godziny jedna strona otwiera