reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Niuńka pisze:
Kochane, info od męża Kasi K.:
pozdrowienia dla wszystkich mam z bb

dziękujemy mężu Kasi za pozdrowienia od Kasi  :)
Kasia jak zwykle zresztą dzielna na maxa !!! ja to podziwiam ludzi z taką siłą charakteru !

kochane z dusza na ramieniu to zasiadam bo balam sie ze juz nie ma naszego bb ;)
a cholerka na skaypie to nie to samo tez fajnei bo jak kiedys gadalam to swietnie bylo !!!!!!!!!! no ale jak gadalam bo jak gadalyscie beze mnie to lipa ;) bo nie ma szans na podczytanie o czym pisalyscie :(

chce troszke poprasowac

zapisalam sobie wczesniej te kilka stron na kompie co nie przeczytane mam i moze nadrobie nawet jak bb wylacza ;D

tusia26 pisze:
kolorowa_kredka pisze:
a wiecie co wam powiem czasami mam wrazenie ze moje posty sa niewidoczne :-[ no nie zebym sie skarzyla czy uzalala ale tak czasami miewam i juz kiedys mialam wam pisac ale dalam sobie spokuj, bo kilka razy nie mialam odp w np jakims ogolnyum pytanku no a ok moze ktos przeoczyc albo nie czytac z braku czasu ale no wszystkie ??? np ostatnio pytalam o mieszkanko ktore mieszkaja na swoim wlasnym ktore maja domki lub buduja ktore mieszkaja z mamami lub tesciami ........albo co do spotkanka to jakies pytanka sypnelam miedzyinnymi o to ktora byla najbardziej ...........jak by to mlody napisal i niektore z was ;) opita a po mojemu spita upita i takiee tam ::) :p

No Kredzia ja sie przyznam bez bicia, ze nieraz z braku czasu czesc postow opuszczam i te twoje krótkie to przeczytam na szybciora, ale te dłuzsze to już nie (oczywiście nie zawsze) :p mam nadzieje ze sie nie gniewasz. Nieraz tak na szybciora patrze ze np. w tych dłuższych cos tam o praniu i gotowaniu to daje sobie na luz, ale to wszystko poprostu z braku czasu i nie tylko twoje opuszczam bo tez np jak dziewczyny jedna drugiej cos tam odpowiada i sie robi taki post kilku odpowiedzi to tez opuszczam :p Co do upicia sie to chyba zadna sie nie upiła, no może troche Kaśka bo wydawało jej sie ze ma większe cycki i to tylko ona ;D

ok kochana to na bank bede pisala krotkie posty bynajmniej postaram sie :p no chyba ze w coo ;)

a ja czasami tez tak mam ze przelece wszystko jak mnie dluzej nie ma lub jak mam mase nadrabiania .................oczywsiscie sie nie gniewam ;D

ok baby ja spadam, cos mnie mdli i głowa boli :-[
ide do wanny i spac chyba
w każdym bądz razie wyłaczam kompa
to do poniedziałku kochane, ja na skypie sie nie bede odzywac bo postanowiłam sobie troszku odwyku zrobić, te dwa dni bede czytać ;D samotnośc w sieci po raz drugi ;D
to papapap mój nałogu :-*

reklama
Do góry