reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
lila to moze skocz do lekarza ???
ja jestem taka siermiega i boje sie wlasnie juz nie o siebie tyle co o tymika zebym, jemu jakiejs krzywdy nie zrobila nie oparzyla go czyms czy cos.................wczoraj nie wiem co mnie podkusilo przytknelam palca do bebna w pralce.............90 stopni i co kawalontek skorki mi na nim zostal ::) al i troche boli dzis na szczescie zelazko juz lekko przestyglo zeszlam z tymim na dol i chcialam je schowac i do nogi sobie przytknelam ::) no oferma losu ;P

kochane tez tak macie ????? na pewno ;D

ja np byl czas kiedy sie kapiac i polewajac zimna woda myslalam o gazelczaku ;D np dzis wypralam sobie tylk ogrzywke i myslalam o tusi ;D bo ona ostatnio mi przypomniala o myciu samej grzywki ...............tak robilam jak hodzilam jeszcze do szkoly
no a pomijajac to to mysle w ciagu dnia o chyba wszystkich a jesli nie wszystkich to prawie !!!

ok mykam do lozeczka bo oczy od tych nocnych siedzen wieczorkami mam czerwone jak krolik !!!

aaa kupilismy dzis tymikowi kurtalke bo zapomnialam zabrac jakas z PL i chyba cholera za ciepla a na chlodniejsze dni moze byc za mala na brzuszku zwlaszcza.....................dziewczyny chyba tymi jest za grubasny tzn brzusio ma taki dzwinie duzy :-[???
no a kurtka nie taka droga wrecz tania bo 9.90 ojro kosztowala...................no i jeszcze 2 bodziaki z dlugim rekawem i skarpety antyposlizgowe dla tymika i dla chlopakow ;D bena i tuska a no i fajna koszulke z dlugm rekawkiem a fajana bo kolorki fajne ;D zielenie pomarancze paseczki ;D;D

buziaki i do poniedzialku :-* ........no chyba ze na skaypie sekundka ::)

Oj i co ja mam Wam tu napisac?

Mam 26 lat, mieszkam w Jaktorowie (niedaleko Warszawy). Jestem magistrem nauk ekonomicznych, pracuje w niewielkiej firmie zajmujacej sie brokerstwem na rynku szkolen. Obecnie jestem na urlopie wychowawczym i planuje na nim pozostac jeszcze przynajmniej z rok.

Moja coreczka jest bardzo zywa i wesola dziewczynka. Mowi juz bardzo duzo, bardzo duzo rozumie, ale za to nie chodzi jeszcze sama. Co prawda ma juz za soba "pierwsze samodzielne kroczki" ale to bylo wtedy gdy moj tata ja puscil a ona podreptala w moja strone. Sama jeszcze sie nie odwaza na to, by puscic sie mebli i ruszyc do przodu. Jak juz sie puszcza to tylko po to, zeby na chwile stanac bez trzymania.

Strasznie bym chciala dolaczyc do Waszego grona i pokazac Wam moja Darunie ale niestety "warunki techniczne" mi to uniemozliwiaja :( Pozostaje mi tylko nadzieja, ze ktoras z Was mnie zapamieta i pozna jak znow sie odezwe.

Kredziu mam nadzieje ze samo przejdzie....
mam w miejscu oparzenia strasznie czerwone no i babel wodny,ktory rozszeza sie coraz bardziej  :-[ mam wrazenie ze zaraz bede go miala na całym oparzeniu ::)

ja teraz jak gotuje to mam strasznego stracha o Milenke
]bo ostatnio jak wstawilam czajnik na najwiekszy palnik (po prawej stronie z przodu) to Mili mi pokazala ze juz dosiega i paluszki wsadzila do palnika  :o

teraz jak cos robie w kuchni i ona przychodzi to doslownie mam pelno w majtach  ::)

Nenius witaj :laugh:

fajnie ze sie odezwalas
teraz babo to wiesz.....jak najczesciej zagladaj do nas

hehe piszesz ze nas troszke znasz
ciekawa co o mnie myslisz :laugh: ;)

Kredzia a o mnie tez myslisz?
hihihiii ciekawska jestem...wiem ;D

bardziej mnie interesuje w jakich momentach o mnie myslisz hihihiii  ;D

reklama
Do góry