e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:myślałam,ze juz nieczynne
jeszcze się kulamy do przodu :laugh:
kurcze w dalszym ciągu nie mam koncepcji na dzisiejszy wieczór... buuuuuuu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
elfiko pisze:myślałam,ze juz nieczynne
Lilka pisze:Niunka rozmawalam z Agnieszka...ale nic konkretnego nie napisala : i w sumie nic nie wiem
e_mama pisze:elfiko pisze:myślałam,ze juz nieczynne
kolorowa_kredka pisze:a wiecie co wam powiem czasami mam wrazenie ze moje posty sa niewidoczne :-[ no nie zebym sie skarzyla czy uzalala ale tak czasami miewam i juz kiedys mialam wam pisac ale dalam sobie spokuj, bo kilka razy nie mialam odp w np jakims ogolnyum pytanku no a ok moze ktos przeoczyc albo nie czytac z braku czasu ale no wszystkie ??? np ostatnio pytalam o mieszkanko ktore mieszkaja na swoim wlasnym ktore maja domki lub buduja ktore mieszkaja z mamami lub tesciami ........albo co do spotkanka to jakies pytanka sypnelam miedzyinnymi o to ktora byla najbardziej ...........jak by to mlody napisal i niektore z was opita a po mojemu spita upita i takiee tam :
elfiko pisze:e_mama pisze:elfiko pisze:myślałam,ze juz nieczynne
Edytka widzisz jaka to szkoda,że taki kawał mamy do siebie :-[ ja sama zostałam, zle wiesci wiszą w powietrzu, pożarłam sie z łosiem i on do pracy polazł a ja mam doła :-[
jeszcze to BB zaraz wyłączą i juz całkiem lipa będzie :-[
chyba sie upije czytajac zaległe numery twojego maluszka
Ysia pisze:Dzisiaj sie wkurzyłam zapłaciliśmy za zrobienie kafelek 6 tyś. dlaczego ja nie umiem kłaść kafli niecałe 10 dni pracy od 9 do 16 Chyba zmienie zawód
Mam zły chumor i chyba nigdy nie zrobimy tego mieszkania tak jak ja bym chciała bo nie bedzie nas na to stać