reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
DASARIA pisze:
Melll pisze:
czesc :)

Edytko ibuprom zatoki weź i bedzie git

moje okna też czekają ::)

a ja dziś znowu impreza z %%%%%%%%
a jutro wesele %%%%%
pojutrze poprawiny %%%%%%%%%%

niewiem jak to sie skończy :p

ja też mam łikend imprezowy ;D ;D ;D ;D
jak ja to lubię ;D :D :laugh: ;)

a ja już nic nie piję, dość basta...
sportowcy nie piją hahahhahaha :p :p :p :p :p :p :p :p

a kto powiedział że %%%%%%% to nie sport??????????????? ::) ::) :p :laugh: ;)

hehehe my kiedys ze znajomkami po kazdj jednej impresce prawie po kazdym jednym wspolnym spotkanku mowilismy ALKOHOLOWI ZDECYDOWANIE MOWIMY NIE ! !! ....................albo stop eh juz nie pamietam takie to odlegle czasy ;) ::)

byłam pewna ze forum nieczynne a tu prosze 8)

hej babki

wczoraj mnie nie było bo...........strasznie sie oparzyłam i bardzo cierpiałam :-[
mam oparzoną reke i ogromnego bąbla wypelnionego jakims plynem
obiad robiłam i .....olej :-[

ok
a teraz witam kochane moje z pochmurniastego deszczoewgo tiezzo !
strasznie u nas od nocy leje jest pochmutrnie i tymi tez taki ma chunnorek
wstal po 8 w nocy chyba sie nie obudzil ;D :o wypil mlesio posiedzielismy (ja polezlama) bobawilismy sie godzinke i dalej kima do ........................10.40 !!!!!!!!!! ;D glowa mnie troszke boli

bylismy na szysbkim spacerku jak czekalismy na tate az na obiad przyjedzie heh ale dzis obiad makaron z maslem i parmezanem :p ( ) no i pod parasoolem przeszlismy sie jakies 10 minut tymi na moim boidrze w kapciach i rajtuziakach ;D ehhh jak dawno nie mial na tylku rajtuziakow a taj go w nich lubie i inne dzieci tez ;D
dzis mlody wzial wyplate b skromna chyba przez urlop i 3 dni co siedzial w domciu co go serce zlapalo

Joaska pisze:
lilka mnie to wyglada na anemie....................

zrob sobie kompleksowe badania i sama zobaczysz, pewnie masz za malo plytek krwi, stad te krwawienia z nosa, zmeczenie, bol glowy.........

tak zrobiedzis byłam w ZUSie dac zaswiadczenie ze dalej sie ucze i dostałam legitymacje ubezp.
w poniedzialek ide do lekarza
to jest jakies nienormalne....

o Joasia jest
powiedz mi kochana czy mam przebic te bombke na rece? od oparzenia czy sama musi zniknac
bo dzis Mili jak mnie tam dotkneła przypadkowo to mi sie cos posączyło ale szczypało troszke... ::) :(

reklama
babulki mam ciasto ktoś ma ochotkę na kawkę u mnie ???
img0636zs3.jpg
img0635ts4.jpg

bo jeśli ja je zjem sama,to na następnym spotkaniu,
juz będe wyglądać na mamę 2 dzieciaczków ;D

Zapraszam chętne.............łosie poza domem,
a i barek jeszcze nie do końca opróżniony,
dla każdego cosik sie znajdzie ;)

Do góry