reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Melll pisze:
czesc  :)

Edytko ibuprom zatoki weź  i bedzie git

moje okna też czekają  ::)

a ja dziś znowu impreza z %%%%%%%%
a jutro wesele %%%%%
pojutrze poprawiny %%%%%%%%%%

niewiem jak to sie skończy  :p

ja też mam łikend imprezowy ;D ;D ;D ;D
jak ja to lubię ;D :D :laugh: ;)

Klaudia pisze:
Meldujemy się z Maciusiem z "samego rana" (hehe) :D U nas dzisiaj śliczny dzionek - zaczął się fajnie, bo zgwałciłam z rana mężusia :D A teraz z Maciusiem wybieramy się na spacer.

Wczoraj jakoś przeżyłam tę depilację, nawet nie było tak strasznie, jak za drugiem razem. Kredziu - depilator depilatorem - może mniej boli, ale ja już do końca życia nie będę się musiała depilować ani golić - tralalala :D

Klaudia - ja też mam ochotę na laserową depilację, bo nie cierpię golenia ::) ::)
napisz proszę ile trzeba takich zabiegów aby pozbyc się kudełków na zawsze oraz jaki jest tego koszt?????

DASARIA pisze:
Daria od wczoraj jak je to tak głęboko sobie wsadza palce do buzi, że wywołuje u siebie odruch wymiotny i bardzo jej się to podoba  ::) ::) ::)
Bullimia?????///

He he, mój robi tak samo, tyle, że niekoniecznie przy jedzeniu. Po prostu jak ma ochotę tak się "pobawić" ::) :p Ciekawe z czego to wynika?

Kredzia jeszcze zapomniałam dodać, że obecna nasza (jeszcze :() chałupka ma 43 m2, a ta, do której się przeprowadzamy w maju 80m2 :)

DASARIA pisze:
Melll pisze:
czesc  :)

Edytko ibuprom zatoki weź  i bedzie git

moje okna też czekają  ::)

a ja dziś znowu impreza z %%%%%%%%
a jutro wesele %%%%%
pojutrze poprawiny %%%%%%%%%%

niewiem jak to sie skończy  :p

ja też mam łikend imprezowy  ;D ;D ;D ;D
jak ja to lubię  ;D :D :laugh: ;)

a ja już nic nie piję, dość basta...