reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

dodam,że jest to babka jogurtowa ze śliwką i jabłuszkiem..................pychaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a i mam jeszcze leczo.................i nie ma po nim zgagi,
widocznie coś pani Justyna dodała,co ją powodowało ;)

reklama
Joaska pisze:
przyjechala moja kolezanka z angli i idziemy dzisiaj na piweczko :)
a jutro na 7 na dyzur hehehe :)

Joasiu miłego piwkowania,
a co do dyżuru,DASZ RADĘ KOCHANA....................musiałabym Cię nie znać ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
by sądzić inaczej :-* :-* :-*

Dasaria ja Cię proszę ZMIEŃ ZDJĘCIE W AVATORKU

przecież Ty na nim nie jesteś w ogóle do siebie podobna!!!!!!

Lilka pisze:
o Joasia jest
powiedz mi kochana czy mam przebic te bombke na rece? od oparzenia czy sama musi zniknac
bo dzis Mili jak mnie tam dotkneła przypadkowo to mi sie cos posączyło ale szczypało troszke... ::) :(

nie wolno, to jest babel z osoczem, jak go rozwalisz to "otworzysz" bakteriom drzwiczki do rany i bedzie sie goilo strasznie dlugo........poczekaj samo sie wchlonie...........masz pantenol w domu?????

Joaska pisze:
Lilka pisze:
o Joasia jest
powiedz mi kochana czy mam przebic te bombke na rece? od oparzenia czy sama musi zniknac
bo dzis Mili jak mnie tam dotkneła przypadkowo to mi sie cos posączyło ale szczypało troszke... ::) :(

nie wolno, to jest babel z osoczem, jak go rozwalisz to "otworzysz" bakteriom drzwiczki do rany i bedzie sie goilo strasznie dlugo........poczekaj samo sie wchlonie...........masz pantenol w domu?????

nie
tylko zel SOLCOSERYL

Lilka pisze:
Joaska pisze:
Lilka pisze:
o Joasia jest

nie
tylko zel SOLCOSERYL

moze byc, rob sobie 2 razy dziennie oklad, ze sterylnej gazy i banraza, uwazaj zeby nie zakazic tej rany.........w trzy stopniowej skali masz opazenie 2 stopnia, ale lekkie ( oczywiscie wnioskuje z objawow) , zmieniaj opatrunek na noc, no i wietrz rane!!!!
jak bedzie bardzo bolec wez sobie proszek przeciwbolowy!!!

jak nie zobaczysz poprawy po jakis 4 dniach idz do lekarza............

reklama
juz wczoraj mialam ten bąbel
ale dzis zrobil sie z 3 razy wiekszy ::)

no nie mialam zadnego bandaza ani nic

K przyjdzie z pracy to wysle go do apteki

Do góry