reklama
hanti
Lipcowe Mamy '05
Joaska pisze:przyjechala moja kolezanka z angli i idziemy dzisiaj na piweczko
a jutro na 7 na dyzur hehehe
Joasiu miłego piwkowania,
a co do dyżuru,DASZ RADĘ KOCHANA....................musiałabym Cię nie znać ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
by sądzić inaczej :-* :-* :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
Lilka pisze:o Joasia jest
powiedz mi kochana czy mam przebic te bombke na rece? od oparzenia czy sama musi zniknac
bo dzis Mili jak mnie tam dotkneła przypadkowo to mi sie cos posączyło ale szczypało troszke... :
nie wolno, to jest babel z osoczem, jak go rozwalisz to "otworzysz" bakteriom drzwiczki do rany i bedzie sie goilo strasznie dlugo........poczekaj samo sie wchlonie...........masz pantenol w domu?????
Lilka
Fanka BB :)
Joaska pisze:Lilka pisze:o Joasia jest
powiedz mi kochana czy mam przebic te bombke na rece? od oparzenia czy sama musi zniknac
bo dzis Mili jak mnie tam dotkneła przypadkowo to mi sie cos posączyło ale szczypało troszke... :
nie wolno, to jest babel z osoczem, jak go rozwalisz to "otworzysz" bakteriom drzwiczki do rany i bedzie sie goilo strasznie dlugo........poczekaj samo sie wchlonie...........masz pantenol w domu?????
nie
tylko zel SOLCOSERYL
Joaska
Lipcowe mamy '05
Lilka pisze:Joaska pisze:Lilka pisze:o Joasia jest
nie
tylko zel SOLCOSERYL
moze byc, rob sobie 2 razy dziennie oklad, ze sterylnej gazy i banraza, uwazaj zeby nie zakazic tej rany.........w trzy stopniowej skali masz opazenie 2 stopnia, ale lekkie ( oczywiscie wnioskuje z objawow) , zmieniaj opatrunek na noc, no i wietrz rane!!!!
jak bedzie bardzo bolec wez sobie proszek przeciwbolowy!!!
jak nie zobaczysz poprawy po jakis 4 dniach idz do lekarza............
reklama