reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a ja czuje sie tak jakos nie ciekaWIE

od paru dni krew mi z nosa leci,glowa jakas ciezka jakby rozbolec miala w kazdej chwili i spac mi sie chce niesamowicie :(

reklama
Lila, idź się przebadaj, bo na moje niefachowe oko nie wygląda to ciekawie :p

Asia, fakt, robotkuję dzisiaj intensywnie, a poza tym, mam kiepski dzień i brak niwy do pisania postów :p

I znowu drapie mnie w gardle, kicham, bierze mnie jakieś wredne choróbsko...Kurcze, ile razy w ciągu miesiąca można się przeziębiać? ::)

Iwon pisze:
Lila, idź się przebadaj, bo na moje niefachowe oko nie wygląda to ciekawie  :p

Asia, fakt, robotkuję dzisiaj intensywnie, a poza tym, mam kiepski dzień i brak niwy do pisania postów  :p

I znowu drapie mnie w gardle, kicham, bierze mnie jakieś wredne choróbsko...Kurcze, ile razy w ciągu miesiąca można się przeziębiać?  ::)

to tak jak ja, dzisiaj jestem jakaś taka wczorajsza, hymmmm ::) ::)
nawet przespałam się po południu troszkę... czyżby jesienne przesilenie???

lilka mnie to wyglada na anemie....................

zrob sobie kompleksowe badania i sama zobaczysz, pewnie masz za malo plytek krwi, stad te krwawienia z nosa, zmeczenie, bol glowy.........

a ja dzisiaj nawet nawet, zrobilam juz obiadek, posprzatalam, chociaz moj syn juz zajal sie mieszkankiem i los znow powie ze nic nie robilam........... ::) ::) ::) ::)

DASARIA pisze:
zanim ponadrabiam napiszę co się wczoraj stało:

Darcię użarła osa :( i było pogotowie, i dostała zaszczyk, a ja wpadłam w depresję, bo stało się to w domu.
Zostawiłam ją na parę sekund samą w pokoju, bo poszłam wyrzucic pieluchę i nagle słyszę przeraźliwy krzyk, Daria miała otwartą buzię (tak że było widac migdałki) i darła się w niebogłosy, pierwsza moja myśl : zęby, ale zobaczyłam na jej ramieniu zataczającą się osę, myślałam, że umrę, byłam pewna że użarła ją w buzię, dopadłam telefon i zadzwoniłam na pogotowie, ale coś mnie podkusiło i ściągnęłam jej bluzeczkę i na całe szczęście okazało się że użarła ją zaraz przy szyji, pogotowie przyjechało w ciągu 5 minut, dali jej zaszyk, zyrtek i calcium. Dziewczyny to co ja wczoraj przeżyłam to nie da się opisac, wszystko trwało chwilę, ale dla mnie to była wiecznośc, myślałam, że Darcia się udusi :(

Kochane uważajcie na swoje dzieciaczki
dziś pozostał jedynie ślad jak po ukąszeniu komara

Joasiu napisz proszę, co można zrobic w takiej sytuacji w domu, zanim przyjedzie pogotowie??? co zrobic jak dziecko zostanie ukąszone w buzię??
:-* :-* :-* dobrze ze juz po wszystkim, nawet mi się nie che wypobrażac co czułas : ::) ::) ::)

reklama
No więc tak...

Mamy bolesne ząbkowanie, czego efektem jest katar. Katar jest przewlekły, czego efektem jest infekcja lewego ucha :( :( :(
Miałam intuicję, żeby mu zbadać to uszko. Całe szczęście nie jest to zapalenie i Kornelek nie dostał antybiotyków, tylko kropelki. Za parę dni powinno być już lepiej...

Do góry