reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja tez sie zabieram za obiadek zaraz.............

placuszki ziemniaczno-cukiniowe z sosem zazziki...................ciekawe jak wyjda, przepis zgapiony z jakiejs gazety............. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
ja dzis kotlety z piersi kurczaka z ziemniaczkami i kalafiorkiem
:)
a na 17 ide do szkoly bo jest ogolne spotkanko
biore Mili bo K w pracy
mam nadzieje ze sie bedzie zachowywac :)

Lilka pisze:
a ja w sklepie spotkalam dziewczyne z która lezałam na patologii
tez urodzila w lipcu ale szybciej ode mnie

no i dzis ja spotkalam.....nie dosc ze bardzo ładna dziewczyna to fajna
super ubrana,ma swoj interes i merca wypasionego ze hej
ja przy niej to jak sierotka normalnie ::)
strasznie zazdroszcze mlodym co sa juz tak ustawieni od poczatku dzieki rodzicom
choc to złe uczucie,ale zazdroszcze....

eno lilka daj spokoj, nie ma co zazdrocic, przez takie uczucia to sie ozna jakijs choroby nabawic!!!!
zaloze sie, ze niejedna osoba Ci zazdrosci, naprzyklad, ze masz dziecko, tyle kobiet ich miec nie moze, ze masz zdowie, nogi do chodzenia, dach nad glowa...........ktos Cie kocha i masz dla kogo zyc!!!

moze czasem warto cieszyc sie z tego co sie ma.............??????

tak sobie czytam, ze forum nieczynne przez caly łekend....................dobrze ze mam dyzury hehehe
nie bede mi potrzebne srodki uspakajajace heheheheh

Lilka pisze:
Joaska pisze:
tak sobie czytam, ze forum nieczynne przez caly łekend....................dobrze ze mam dyzury hehehe
nie bede mi potrzebne srodki uspakajajace heheheheh

hihiii bo bedziesz miala do nich dostep :D

bede miala dostep tylko do tych leciutkich niestety...............

do lepszych niestety jest kluczyk, ktory ma lekaz dyzurny...................... ::) ::) ::) ::) ::)

Joaska pisze:
Lilka pisze:
a ja w sklepie spotkalam dziewczyne z która lezałam na patologii
tez urodzila w lipcu ale szybciej ode mnie

no i dzis ja spotkalam.....nie dosc ze bardzo ładna dziewczyna to fajna
super ubrana,ma swoj interes i merca wypasionego ze hej
ja przy niej to jak sierotka normalnie  ::)
strasznie zazdroszcze mlodym co sa juz tak ustawieni od poczatku dzieki rodzicom
choc to złe uczucie,ale zazdroszcze....

tak wiem,i ciesze sie z tego co mam
tyle ze nie ktorzy maja jeszcze lepiej ......a ja to co oni maja teraz to moze na starosc bede miala i w sumie po co mi to wtedy jak juz pewnie nie bede mogla tyle z tego wszystkiego korzystac
ach to takie moje glebokie myslenie  ::)

fajnie by bylo jak by sie bylo ustawionym od samego poczatku
:) spokojne zycie.......

eno lilka daj spokoj, nie ma co zazdrocic, przez takie uczucia to sie ozna jakijs choroby nabawic!!!!
zaloze sie, ze niejedna osoba Ci zazdrosci, naprzyklad, ze masz dziecko, tyle kobiet ich miec nie moze, ze masz zdowie, nogi do chodzenia, dach nad glowa...........ktos Cie kocha i masz dla kogo zyc!!!

moze czasem warto cieszyc sie z tego co sie ma.............??????

reklama
a wiec mam do wyboru
isc starac sie o prace przy rozbiorze kurczaka,co ponoc jest bardzo ciezkoa praca bo rece-dłonie bola jak ....
albo pieczarki-zrywanie

chyba wole pieczarki
zadzwonie teraz i sie dowiem co i jak

bo na prace jaka to ja bym chciala nie mam szans ;D (czyt. w biurze) ;)

Do góry