reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Niuńka pisze:
Kochane a jeśli chodzi o te spotkanie nadprogramowe, to widzę że brunetka się pisze i Lilka a Ania Sz. ??? I kto jeszcze ??? E-mamcia ??? Piszcie która, co i jak a wtedy będziemy ustalać. Plisss :) ;D

hmmm a kiedy robicie ? bo moze nam sie uda na swieta przyjechac to jesli tak to spotkanko na bank z hanti i moze joasia ;D poznamy sie ;A jak w mlodego stronice zawitamy ...............no i moze nasza gwiazda dasaria i brunetka ;D moze niunka ysia no kto tam jeszcze ekipa by wroclaw ? ;D ::) ale by bylo ::)

reklama
tusia26 pisze:
No tak wszystkie na matme poszły ciekawe która teraz jakie figóry przerabia, czy może ustny z niej egzamin zdaje ::) też bym sobie pomatematykowała tylko nie mam sprawnej linijki w poblizu. ;D Pa dziewuchy i ty piczko (Elfiku)

hehehe tuska ty wariatko ;) :-* sprawnej linijki hahaha

dziwewczyny a gdzie dasaria ??? mialo jej nie byc czy co ? hmm no i gazelki nie widac cos ? asi tez dzis za wiele nie bylo ?

o rety nadrobilam ;D cholera siebie juz by mi sie nie chcialo nadrabiac :p

no jeszcze chcialam napisac ze julinka sliczna w galeryjce no i weroniczka jak sobie bryka po tej zielonej trawce (ja mam kilka z wczorajszego spacerku a raczej z przystankow tymikowych na nim :p ) no a juz fotki klaudynkowej rodzinki ehhh co tu gadac miodzio !!

aa i jeszcze cos ? macie juz leki przeciwdepresyjne ????? jak nam bb zamkna ??? ;) myslalyscie cos hihi mi przemknelo zastanowienie przez mysl ;) hehehe jak bysmy cala ekipa wpadly na jakies inne forym mam lipca 05 ;D tak wiecie ...........no jakiegos slowa chcialam uzyc i mi wylecialo ::)

rety zmykam......................

jeszcze tylko co do telekatusiow ::) nasz tymi juz dawno dawno temu je zaczal ogladac 8) ::) n oi to przy nich zasypial w lozeczku owych czasow, teraz jest olinek okraglinek i teletubisie tez zwlaszcza jeden odcinej lubimy ;) tempo di storie felici ;P bo jeszcze jak w PL mieszkalismy to po wlosku sciagnelam mu z netu zeby z jezykiem sie oswajal

no wiec tymi lubi tubisie olinka i jeszcze boba cos czaczyna narazie najbardziej muzyke i co ostatnio pierwszy raz domagal sie bardzo bajki bo czytalismy boba budowniczego bajeczke i podszedl do tv i bob bob no i pytam chcesz ogladac boba a ten ze tak no i ogladal chwilke ...............a jeszcze siostra mi przyslala mali odkrywcy ...............chyba na mini mini leca jak macie (my nie mielismy ani nie mamy tu) to o ludkach z litel pipol te co sa farmy i takie tam ;D fajne i krociutki jakies 3 minutki odcinek no ijeszcze o kajtusiu ale tymi narazie ich niebardzo oglada malo odkrywcy czasami

ostatnio wogole malo bajek oglada i ciesze sie bo o oczka dbamy ;) tak jak hmmm ktora to o wzrok meza dba ? a hanti ;D

ok juz mnie nie ma

cmoki w boki po maniowemu :-*

a i iwon chyba cos nie bylo ?

o widze ze Kredzia tu dzis szarzowala ;D

ja padam kurde no co dziennie nie wyrabiam

pisac mialam:
gratulacje zebolkow i kroczkow i zdrowka KAsience i wyrazu podziwu i zachwytudla Klaudusi i Majuchny dla Tusiaka za wierszyk dla Gazelki za bajeczki, kuchnia felus znowu o czyms zapomnialam
czy mi bedzie jeszcze kiedys dane z Wami normalnie sobie poklikac ??? :-[

kurde gdzie moj post  ::) ::) ::)

naprodukowalam sie i guzik z penetlka

buu

a chialam tylko powiedziec ze Kredzia szarzuje  ;D Gazellka piekne bajki pisze Tuska wierszem gada, MAjka, Klaudusia i Maciek swietnie zdjecia maja! Chcialam gratulowac krczkow Darci i zabkow Weronisi i Adakowi, zyczc zdroka KAsience i Maksiowi

i uzalic sie ze nie mam czasu na nic i juz mi sercducho peka bo nie moge z Wami tak jak kiedys normalnie poklikac i niech mi ktos powie proasze ze jeszcze tak bedzie!!!!  :-[

:-*

reklama
no kurde co tu sie wyprawia znika i bum pojawia sie hmmmm ::) :p ::)

juz wiem co chialam

Edziu poniewaz nie wiem czy jutro bedzie mi dane zasiasc o normalnej porze do komp a od 15 do 17 bb nie bedzie :-[
dlatego z wyprzedzeniem ...

imieninowe serdecznosci !!!!!! duzo radosci i milosci ;D :-*

Do góry