kolorowa_kredka
Fan(ka)
e_mama pisze:konowały w białych kitlach :-* :-* :-*
hehhe edzia jestes boska ;D
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
e_mama pisze:konowały w białych kitlach :-* :-* :-*
tusia26 pisze:cześć dziewuchy.
Kredzia ja też nie wiem jak to z tymi grzywkami mnie też sie na części robi i nawet lakier nie pomaga pozatym szybko robi sie tłusta i codzienbnie musze ja myć. Wiesz pytałam Gazelki bo jej właśnie tak pięknie ta grzywka bez lakieru sie trzyma i nie rozdziela to podobno zalezy to od jej ścięcia. Ona ma pocieniowana i to chyba duzo daje.
Kasiu bidulko duzo siły i zdrówka, ale nawet kabanoska ci nie wolno? :
Ale się dziś ucieszyłam, zadzwoniła do mnie dobra kolezanka i oznajmiła, że jest w ciąży, tylko lekarka nawet prywatnie nie chciała jej dać zwolnienia. Bidulka a ona ma taka cieżką prace i źle sie czuje.
Szfdgier nakreca Marcinowi pracę w angli i moze bedzie jechał, wię c może i ja z Majka tam pojedziemy, no ale nie wiem, bo wróżka nic takiego nie mówiła ;D
DASARIA pisze:;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:
Daria zrobiła dziś pierwsze samodzielne dwa kroczki:laugh: ;D
:laugh:
tusia26 pisze:elfiko pisze:Tusia fotka majeczki przy suwaczku odjazdowa !! :laugh:
hi hi łoboz uwielbia sie przebierac i jak cos nałoży czy mama jej nałoży to chodzi z tym i się kazdemu pokazuje z taka właśnie mina jakby chciała powiedzieć - " zobacz jak mi ładnie" ;D
tusia26 pisze:kapie mi z nosa ide spac. Buziaki
hanti pisze:Melll pisze:a mnie tak głowa boli że chyba padne na klawiature zaraz :![]()
![]()
nie przejmój się mnie też bolała,
ale sobie kawkę walnęłam,
a co mi tam najwyżej nie zasnę z pobudzenia,
a nie bólu![]()
tusia26 pisze:Dobra dziewuchy zmykam do wanny i wyra
gdzie lezy łoś mój co w pracy tyra.
A wy sobie tutaj gadajcie.
I w suwaczku Majcie podziwiajcie.
Jutro z samego rana tu wpadne
sprawdzić co napiszecie za rzeczy ładne.
wiec sie lepiej postarajcie
i czadu tutaj dajcie.
Przesyłam wam dobranocne buziaki
i lecę jeszcze spojrzeć u nas na zwierzaki.
Niuńka pisze:Heloooł , ja zabiegana jak zawsze.
My dziś po wizytach u lekarzy. Z Adaśkiem już dobrze. Niestety Paule odebrałam z przedszkola z temperaturą 39 stopni. I co się okazało - angina![]()
![]()
![]()
I teraz się martwie żeby Adaś nie miał nawrotu bo chyba wyjde z siebie
![]()
![]()
![]()
![]()
Melll pisze:e_mama pisze:Melll pisze:elfiko pisze:e_mama pisze:Melll pisze:a mnie tak głowa boli że chyba padne na klawiature zaraz :![]()
![]()
a ja sobie sączę czerwone winko![]()
mam nadzieję, że nie przypłacę tego migreną...
no i zaraz zmykam nadrabiać zaległości serialowe hihihi
;D ja mam martini ;D
ja mam pifko![]()
jak tak dalej pójdzie to za niedługo zaczniemy się spotykać na jakimś forum AA ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:
niewazne gdziebyle byśmy kontak miały :laugh:
elfiko pisze:siedzi sobie ten moj losiek i cosik tam kreci przy kompiku a ja sobie mysle hmmmmm jedno liczonko po trzech miesiacach to chiba malo co?
zaraz go drapne hihihi :angel: