reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
tusia26 pisze:
cześć dziewuchy.
Kredzia ja też nie wiem jak to z tymi grzywkami mnie też sie na części robi i nawet lakier nie pomaga pozatym szybko robi sie tłusta i codzienbnie musze ja myć. Wiesz pytałam Gazelki bo jej właśnie tak pięknie ta grzywka bez lakieru sie trzyma i nie rozdziela to podobno zalezy to od jej ścięcia. Ona ma pocieniowana i to chyba duzo daje.

Kasiu bidulko duzo siły i zdrówka, ale nawet kabanoska ci nie wolno? ::)

Ale się dziś ucieszyłam, zadzwoniła do mnie dobra kolezanka i oznajmiła, że jest w ciąży, tylko lekarka nawet prywatnie nie chciała jej dać zwolnienia. Bidulka a ona ma taka cieżką prace i źle sie czuje.

Szfdgier nakreca Marcinowi pracę w angli i moze bedzie jechał, wię c może i ja z Majka tam pojedziemy, no ale nie wiem, bo wróżka nic takiego nie mówiła ;D

no kurde tusia mozliwie cholerka bo ja to sama sobie ciacham ;D no i moze tez dlatego ze ta grzywke czesto poprawiam paluchami i od tego pewnie tez sie przetluszcza no ale nawet wlasnie jak zelem ja potaktuje lub lakieremo statnio sposikalam to lipa a jak na dwor wyjde to juz calkiem ::) ehhh te moje druty ::)

o to moze jednak ta annglia wypali :) a gdzie gdzies niedaleko siostry bedziecie ?

a wlasnei kiedys mialam pytac elfika czy nie mysleliscie o wyjezdzie do niemiec do siostry ? ;D ........................no tylko tak pytam ::)

DASARIA pisze:
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:

Daria zrobiła dziś pierwsze samodzielne dwa kroczki
:D :laugh: ;D :D :laugh:

gratulacje :-*

juleczko zdrowka !! :-*

a mialam pytac............................ale co cholerka ::) .....a juz wiem tusia i klaudus jak tam naczyniaki u majci i macka ? (bo chyba macius ma na raczce ? )

tusia26 pisze:
elfiko pisze:
Tusia fotka majeczki przy suwaczku odjazdowa !! :laugh:

hi hi łoboz uwielbia sie przebierac i jak cos nałoży czy mama jej nałoży to chodzi z tym i się kazdemu pokazuje z taka właśnie mina jakby chciała powiedzieć - " zobacz jak mi ładnie" ;D

hehehe tak maju ladnie ci w tych okularkach nowy szyk mody czy jak ? ;)

tusia26 pisze:
kapie mi z nosa ide spac. Buziaki

zdrowka tusiaku :-*

tusia26 pisze:
Dobra dziewuchy zmykam do wanny i wyra
gdzie lezy łoś mój co w pracy tyra.
A wy sobie tutaj gadajcie.
I w suwaczku Majcie podziwiajcie.
Jutro z samego rana tu wpadne
sprawdzić co napiszecie za rzeczy ładne.
wiec sie lepiej postarajcie
i czadu tutaj dajcie.
Przesyłam wam dobranocne buziaki
i lecę jeszcze spojrzeć u nas na zwierzaki.

uuuuu tuska ;) jakie wiersze tu no no talenciara debesciara ;D

Niuńka pisze:
Heloooł , ja zabiegana jak zawsze.

My dziś po wizytach u lekarzy. Z Adaśkiem już dobrze. Niestety Paule odebrałam z przedszkola z temperaturą 39 stopni. I co się okazało - angina :mad: :mad: :mad: :mad: I teraz się martwie żeby Adaś nie miał nawrotu bo chyba wyjde z siebie :mad: :mad: :mad: :mad:

niunka zdrowka dla pauli i coby adasia nie zarazila :-*

Melll pisze:
e_mama pisze:
Melll pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
Melll pisze:
a mnie tak głowa boli że chyba padne na klawiature zaraz ::) :(

a ja sobie sączę czerwone winko :)
mam nadzieję, że nie przypłacę tego migreną...

no i zaraz zmykam nadrabiać zaległości serialowe hihihi

;D ja mam martini ;D

ja mam pifko :p

jak tak dalej pójdzie to za niedługo zaczniemy się spotykać na jakimś forum AA ;D ;D ;D :laugh: :laugh: :laugh:

niewazne gdzie ;) byle byśmy kontak miały :laugh:

buahahahahahaha dobre melciu :D ;D mysle ze na takim AA nawet czesciej by bylo nam dane sie spotkac niz ot tak ;) .................a moze w jakims osrodku by nas razem zamkneli...........o to jest mysl ;)

reklama
Do góry