reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
hejka kobity

ja juz po dentyście  :-[ w nocy ząb mi tak nawalał,że z samego rana pognałam i mam rozwiercony na całego  :-[
umieram

a teraz ide jeśc sniadanie bo godzina minęła wiec moge coś zjeśc, ciekawe jak?

ojojoj bidulko :-*
ja też dziś dzwonię i umawiam się na dalsze leczenie tego mojego rozwierconego zębolca....

reklama
kolorowa_kredka pisze:
a mialam pytac............................ale co cholerka  ::) .....a juz wiem tusia i klaudus jak tam naczyniaki u majci i macka ? (bo chyba macius ma na raczce ? )

Maciusiowi naczyniak się bardzo łądnie wchłania. Została mu obwódka na zewnątrz, a w środku ma juz normalne ciałko :) Kiedys oglądałam jakiś program i kobieta mówiła, że takie naczyniaki wchłaniaja sie na ogól do 4 roku życia.

Niania pisze, że juz z Maksem są w domku i że co najgorzsze minęło. Ale chyba są wszyscy wymęczeni, Niania pisala, że muszą teraz popracowac nad psychiką malucha - nie wiem czy o jakies lęki chodzi czy co? W każdym razie dziękuje za pamięć.

ja tylko tak na chwilkę. Dzien dobry lipcóweczkom. Zmykam do pracy. Pa

Kurcze same talenty z tych lipcówek: Gazelka bajkopisarka, Tusia poetka... Ciekawe kto jeszcze się ujawni ze swoimi zdolnościami??

no jestem po śniadaniu,zmęczyłam jakoś bułe z serkiem ale gęba mnie boli teraz cała :-[ a miało byc lepiej

boshhh jak to dobrze,że Maksio już w domku , no teraz to juz bedzie dobrze, mam tylko nadziej,że Niania szybko do nas wróci

Hurrraaaaaaaaaaaaaaa domisie sie zaczynają!!!! Mam pól godziny spokoju ;D ;D ;D

czy wasze dzieci tez tak rano marudzą/ Weronika przed poranna drzemka jest nie do wytrzymania ::) i tylko mnie te teletubisie i domosie ratują ::) :p

Tak czytam, co pisałyście wczoraj wieczorkiem i wygląda na to, że wszystkie liczyły :D No to prosimy o jakies pikantne relacje!!
Kurde czy tylko ja spałam grzecznie? :D

reklama
Do góry