reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Klaudia pisze:
No to i ja się przywitam :)
U nas dziś pobudka o 6.30, a wcześniej o 4.30. Wczoraj pierwszy raz Maciek wieczorem nie dostał mleka z piersi, tylko modyfikowane z płatkami kukurydzianymi. No i jak się obudziłam o tej 4.30. miałam pierś (od jakiegoś czasu karmię już tylko jedną) jak balon, pełną grudek. Kurcze nawet się cieszyłam, że się obudził, bo od razu go przystawiłam i mi ulżyło. Nie myślałam kurcze, że tyle tego mleka się jeszcze produkuje.
No ale nic, najbardziej sie cieszę, że nie wybrzydzał tym mlekiem, bo wcześniej jak próbowałam mu dawać modyfikowane to pluł i krzywił się :D

Klaudia, ja gdy odstawialam miska, to zrobil mi się kolejny nawał pokarmu. Co prawda nie było tak tragicznie jak po porodzie ale trzeba było ratowac się sposobami...

reklama
AniaSzwarc pisze:
Lilka pisze:
Joaska pisze:
aaaa lila na gadlo najlepsze plukanie gardla woda+woda utleniona..............

a w jakiej Joasiu proporcji?
50:50 ?
Lilka ja wcale nie dodaje wody tylko płucze czytą utleioną...niedobre jak diabli ale działa

zeby nie podraznic za bardzo gardla polecam 50 na 50.............

AniaSzwarc pisze:
aaaaaaaa i jeszcze chciałam napisac Kasi.k ze ja tez dzis spałam a R. kursował do Kuby (fakt ze tylko 2 razy ale to on nie ja :D) moze to była miedzynarodowa noc  dobrego łosia ??? ;) :p

ale jaja - u nas tez R wstawal do Maciejka :laugh: i tez dwa razy ;) ;D

chorobcia, nie naprawią tego snugglepie.com czy jak ? już mi 3 dzień suwaczek nie działa, buuuuuuuuuuuuuuuuu
a tak lubiłam ten stary..........

no jestem po dentyście, leczenie kanałowe, brrrrrrrrrrrrrr
aż sobie drineczka zafunduję z nadmiaru emocji  :p nie cierpię dentystów....

ciagam nosem ale troszku z Wami posiedze....... ;D

no i dzisiaj w trakcie snu mojego dziecka poczytalam troche zaleglosci i tak sie zastanawiam czy sie aby na Was nie obrazic za te wszystkie docinki ze niby jak mnie nie ma to nie ma ruchu na BB???
hmmmm jeszcze pomysle :p

a jakby tego ruchu nie bylo to bym 100 stron nie musiala nadrabiac malpiszony jedne

reklama
wlalam w siebie dzisiaj wszystko co moze zwalczyc grype i efekt taki,ze mnie zoladek boli a nic sie nie poprawilo :mad:
jestem tez na siebie zla jak osa :mad:
bo jakos taka niezorganizowana jestem i wszystko mnie wkurza z tego powodu wrrrr

Do góry