reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Iwon pisze:
A jak reaguje Twój Marcin na takie jej zachowania? U nas mały stał się bardziej ułożony, bo boi się Mariusza i ma przed nim respekt. Przede mną chyba nie bardzo  :p Ale dzięki temu, że M. czasem powie ostrzejszym tonem, Kornel zaczyna być grzeczniejszy również wobec mnie.

U nas tez Michał ma wiekszy respekt w oczach Maksa. Ze mną to róznie bywa ::)

reklama
hihi widze ze tymi z tym rzucaniem a raczej kladzeniem sie na podloge nie jest sam ;D on czasami (najczesciej jak jest zmeczony i spiacy) i czegos mu sie zabroni czy cos mu nie wyjdzie czasami (chyba coraz zadziej) kladzie sie na podoge i probuje glowa uderzyc, raz chcial w sciane rabnac......................wiecie przyszlo mi teraz na mysl ze te kladzenie sie na podloge i mega histerie zmniejszyly sie w ciagu ostatnich 2 tygodni kiedy to nie ma tesciowej a mlody ma wakacje ::) jest czasami histeria ale zadziej i juz nie taka agresywna

czesc kobitki!!!
poweim Wam ze wieczór panienski był tak udany ze do dzis chodze i wspominam kolejne jego motywy. I dodatkowo koleżanki mojej Izy, które nota bene widziałam pierwszy raz w życiu, wysłały mi sms'y z podziękowaniem za udaną zabawe ...normalnie szok bo nie spodziewałam się ze az tak dobrze to wszystko wypadnie ...
no i jak to po takich wyjsciach bywa jestem totalnie steskniona za kubusiem i od wczoraj tulimy się , ściskam, całujemy (tzn. bardziej to ja go całuję a on mnie gryzie :p ) i nie mozemy się sobą nacieszyc :) macierzynstwo to najwieksze szczescie jakie mnie w życiu spotkało.

Iwon pisze:
A jak reaguje Twój Marcin na takie jej zachowania? U nas mały stał się bardziej ułożony, bo boi się Mariusza i ma przed nim respekt. Przede mną chyba nie bardzo :p Ale dzięki temu, że M. czasem powie ostrzejszym tonem, Kornel zaczyna być grzeczniejszy również wobec mnie.

Majka wogóle ani go ani mnie nie słucha, ani babci nikogo, robi co sie jej podoba a jak ma zakaz, lub ja sie od czegos odciagnie to pisk i histeria. Marcin i ja te jej histerie przeczekujemy tak jakby tego nie bylo, Marcin bardziej na nia krzyczy, nieraz tak, ze mi ciary przejda bo sie wystrasze, a Majka tylko oczy jak monety i dalej broi ::)

aniu swietnie ze imprezka udala sie !! i to dzieki tobie :)

tusia to majcia musi byc niezla rozrabiaka ;)

a dla naszej dzisiejszej i juz ostatniej solenizantki julinki wszystkiego co najlepsze !!!!!!!!!!!!!!
glitter20tiggerzr0.gif

a na dalsze lata co bys spotkala tego jedynego wymarzonego ;)
71gx2.gif

kolorowa_kredka pisze:
aniu swietnie ze imprezka udala sie !! i to dzieki tobie :)

tusia to majcia musi byc niezla rozrabiaka ;)

a dla naszej dzisiejszej i juz ostatniej solenizantki julinki wszystkiego co najlepsze !!!!!!!!!!!!!!
glitter20tiggerzr0.gif

a na dalsze lata co bys spotkala tego jedynego wymarzonego ;)
71gx2.gif

i my sie dolaczamy sto lat Juleczko!!!!!!

jestem z popludniowa kawka!!!!

a tu nikogo..............wszystkie albo pracuja, albo wakacjuja sie..........
zobaczymy jak mi sie bedzie tesknic za bb jak pojde do pracy.............

reklama
Dziewczyny u mnie w domu sensacja :) Wczoraj zgubiliśmy smoczek-cumel. Jechaliśmy samochodem wieczorem i Maciek go gdzieś wypluł. Nie mogliśmy go znaleźć więc stwierdziłam, że to chyba jakiś znak, że czas z tym skończyć. Terapia wstrząsowa, ale trudno. No i wczoraj Maciek zasnął wieczorem bez smoczka. W nocy się obudził i był mały problem, bo musiałam go uspokajać jakieś pół godziny. Dzisiaj ano z teściową w ogóle nie zasnął, ale za to po obiedzie włożyłam go do łóżka i zasnął sam bez problemu bez smoczka :D Zobaczymy jak dzisiaj będzie :)

Do góry