reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
maniulka dzieki za komplementa : :-*
mlody jednak przyjechal do domciu (nie wiedzial przez to swieto czy dzis czy jutro musi isc ::) ) zjedlismy sniadanko wypilismy kawulke ja wlasnie dopijam swoja, mlody :w czytelni: ;) no i pranko nastawie

tusiak no cos ty ? przeciez wszyscy jestesmy troche opoznieni :p kazdy z czyms innym na bank, bo przeciez nie ma ludzi idelanych...................a garnki i ja przypalam huhu u raz kielkbase biala spalilismy ze hohoooo byla ewakulacja na dwor z maluchami a mlody ratowal kuchnie z dymu z husta na buzi ::)

Hej :)

Dziękuję za wszystkie całuski :) Niestety, jestem chora :( Wczoraj miałam 38,4, dziś rano lepiej, bo tylko 37,4 ::) Nos mam jak balon i łamie mnie w kościach. Mam nadzieję, że to tylko ostrzejsze przeziębienie, a nie początki grypy :p

Dasario
viburcol to czopek dla dzieci, lek homeopatyczny, który podaje się w stanach większego niepokoju u niemowląt i dzieci oraz w czasie bolesnego ząbkowania :)

DASARIA pisze:
NiaNia pisze:
premiera miala byc w sierpniu aleprzsuneli na koniec wrzesnia :-[
niestety i tak jestem pewna ze zwalą ten film i nie bedzie ta cudny jak ksiazka
kocham ta ksiazke

i wogole do tej roli nie pasuje cielecka, nic a nic...Prawda Joasiu?

wiem że to nie do mnie, ale ja też Asia więc odpowiem  ;D

Nianiu po raz kolejny zgadzam się z Tobą ;D

:-* ;D

Czesc laseczki ;D

DASARIA pisze:
NiaNia pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
przeczytałam  :)

i jak?????
fajna, nie  ;D ;D ;D ;D ;D

rewelacyjna, ale po jej przeczytaniu mieliśmy kryzysik w naszym związku  ;D ::) :p :D :laugh:

u Nas tez, elfik pisal ze u Nich tak samo.................ehhhh ta ksiazka zmienia bardzo swiatopoglad, mnie zmnienila troszke....ale tak tycio tycio

musze R. zabrac na ten film, moze sie czegos nauczy, zrozumie cos................

mój łoś przeczytał kiedys wieczorem frgment tej ksiazki i teraz mi ciagle dogaduje "po co ty czytasz takie zboczone rzeczy, po co ci to?" ehehhehe i w końcu poszełd do empiku i kupił mi dwie ksiazki na temat udanych związków, dobrego małzenstwa etc ::) :p 8)
przeczuł akcje hehhe

hi hi hi no to masz domyślnego męża  ;D ;D ;D

hehehe ale one i tak leża odłogiem a ja czytam "samotnosc..." :p ::)

my po wizycie u lekarza............Kuba ma lekkie przeziebienie, wszystko opanowane hehe

teraz ide wkoncu zjesc sniadanie bo jakos mi sie nie sklada od 7 rano..........

Joaska pisze:
my po wizycie u lekarza............Kuba ma lekkie przeziebienie, wszystko opanowane hehe

teraz ide wkoncu zjesc sniadanie bo jakos mi sie nie sklada od 7 rano..........

Czesc Joasiu tym razem na BB ;D

Mój ulubieniec chory? Buu ucałuj go od cioci Ani.
Mój tez chory - rozwolnienie. Działamy :p :)

Kurde co sie dzieje, majka stała się okropna - co ona wyprawia! ma straszne nerwy, jak czegos nie moze przykladowo wyjac wózeczek lali sposrod zabawek to nicm zaczyna machac, krzyczec, Zaczela rzucac zabawkami i pokazywac fochy kladac sie na podloge
z wrzaskiem wymachujac nogami i rekoma - jak te bachory co w sklepach chca loda a mama im nie kupuje to chisteria. Kurdegnój mały mowie wam jaka nie dobra sie robi ::)
a rozumna jaka jest to musze pochwalic, bo powiem by cos wyrzucila (pampersa) to idzie do kuchni, otwiera szafke i wyrzuca do kosza, po czym zamyka i wraca. No i podaje mi piloty :p i z drugiego pokoju jak powiem by przyniosla to pzrynosi pampersa, czy chusteczki.

reklama
Tusia mój też ma takie odpały ::) Jak na przykład chce wyjąć piłkę, która gdzieś utknęła i nie może, to zaczyna się wściekać :p Myślę, że to normalne. One jeszcze nie potrafią radzić sobie z takimi sytuacjami i trzeba chyba jakoś uczyć je cierpliwości. Ja na przykład w takich momentach podchodzę do niego, uspokajam, wyciągam z uśmiechem tą piłkę i mówię łagodnym głosem. Mały się uspokaja i mam nadzieję, że cały czas uczy się pozytywnych reakcji, innych niż wybuchy złości :)

A Majeczka faktycznie zdolniacha :)

Do góry