mania
Fanka BB :)
kolorowa_kredka pisze:i sie narobilam : tymi wstal ;D
jak tak dalej tu posiedze to i moje zaraz wstana :
papaaaaaaaa :-*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kolorowa_kredka pisze:i sie narobilam : tymi wstal ;D
DASARIA pisze:NiaNia pisze:premiera miala byc w sierpniu aleprzsuneli na koniec wrzesnia :-[
niestety i tak jestem pewna ze zwalą ten film i nie bedzie ta cudny jak ksiazka
kocham ta ksiazke
i wogole do tej roli nie pasuje cielecka, nic a nic...Prawda Joasiu?
wiem że to nie do mnie, ale ja też Asia więc odpowiem ;D
Nianiu po raz kolejny zgadzam się z Tobą ;D
DASARIA pisze:NiaNia pisze:Joaska pisze:DASARIA pisze:Joaska pisze:
rewelacyjna, ale po jej przeczytaniu mieliśmy kryzysik w naszym związku ;D : :laugh:
u Nas tez, elfik pisal ze u Nich tak samo.................ehhhh ta ksiazka zmienia bardzo swiatopoglad, mnie zmnienila troszke....ale tak tycio tycio
musze R. zabrac na ten film, moze sie czegos nauczy, zrozumie cos................
mój łoś przeczytał kiedys wieczorem frgment tej ksiazki i teraz mi ciagle dogaduje "po co ty czytasz takie zboczone rzeczy, po co ci to?" ehehhehe i w końcu poszełd do empiku i kupił mi dwie ksiazki na temat udanych związków, dobrego małzenstwa etc : 8)
przeczuł akcje hehhe
hi hi hi no to masz domyślnego męża ;D ;D ;D
Joaska pisze:my po wizycie u lekarza............Kuba ma lekkie przeziebienie, wszystko opanowane hehe
teraz ide wkoncu zjesc sniadanie bo jakos mi sie nie sklada od 7 rano..........