reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy

NiaNia pisze:
premiera miala byc w sierpniu aleprzsuneli na koniec wrzesnia :-[
niestety i tak jestem pewna ze zwalą ten film i nie bedzie ta cudny jak ksiazka
kocham ta ksiazke

i wogole do tej roli nie pasuje cielecka, nic a nic...Prawda Joasiu?

wiem że to nie do mnie, ale ja też Asia więc odpowiem ;D

Nianiu po raz kolejny zgadzam się z Tobą ;D

reklama
NiaNia pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
przeczytałam  :)

i jak?????
fajna, nie  ;D ;D ;D ;D ;D

rewelacyjna, ale po jej przeczytaniu mieliśmy kryzysik w naszym związku  ;D ::) :p :D :laugh:

u Nas tez, elfik pisal ze u Nich tak samo.................ehhhh ta ksiazka zmienia bardzo swiatopoglad, mnie zmnienila troszke....ale tak tycio tycio

musze R. zabrac na ten film, moze sie czegos nauczy, zrozumie cos................

mój łoś przeczytał kiedys wieczorem frgment tej ksiazki i teraz mi ciagle dogaduje "po co ty czytasz takie zboczone rzeczy, po co ci to?" ehehhehe i w końcu poszełd do empiku i kupił mi dwie ksiazki na temat udanych związków, dobrego małzenstwa etc ::) :p 8)
przeczuł akcje hehhe

hi hi hi no to masz domyślnego męża ;D ;D ;D

Joaska pisze:
NiaNia pisze:
premiera miala byc w sierpniu aleprzsuneli na koniec wrzesnia :-[
niestety i tak jestem pewna ze zwalą ten film i nie bedzie ta cudny jak ksiazka
kocham ta ksiazke

i wogole do tej roli nie pasuje cielecka, nic a nic...Prawda Joasiu?

w ksiazce Ona czy kobieta jest brunetka o zielonych oczach..........a nie bladynka z niebieskimi.........
zreszta bardziej bazuje mi do tej roli jakas kobieta wamp..........

ale na filmek sie wybieram

hi hi hi Asiu czyli to nie moje zwidy ;D
zanim przeczytałam Twojego posta napisałam dokładnie to samo ;D :D :laugh:

elfiko pisze:
no witam Joasiorku kochany
troszku poczytalam ale pisze mi sie zle bo maja tutaj taka dziwna klawiature, nie dosc ze niemiecka to jeszcze taka hmmm sztywna  ::)

sztywna, bo pewnie nie rozruszana przez BB ;D :D :laugh: ;) ;)

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
siostra ma juz brzusio widoczne lekko ale zupelnie inny ksztalt niz ja mialam
dziwnie mi tak,ze moja malutka siostrzyczka bedzie mama  ::) ciagle na nia patrze i sie zastanawiam jak to bedzie hihi

heheheheh fajnie bedzie :)
ciekawe tylko co sie urodzi.......................moglby taki maly chlopczyk heheh :)

hehe ja tak od poczatku mysle ze to chlopczyk bedzie
ciekawe czy moje przeczucia sie sprawdza

ja też obstawiam chłopaka :)

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
siostra ma juz brzusio widoczne lekko ale zupelnie inny ksztalt niz ja mialam
dziwnie mi tak,ze moja malutka siostrzyczka bedzie mama  ::) ciagle na nia patrze i sie zastanawiam jak to bedzie hihi

heheheheh fajnie bedzie :)
ciekawe tylko co sie urodzi.......................moglby taki maly chlopczyk heheh :)

hehe ja tak od poczatku mysle ze to chlopczyk bedzie
ciekawe czy moje przeczucia sie sprawdza

ale by bylo..................fajosko!!!!
a powiedz mi kiedy wracasz????

qrcze tesknimy tu troszke za Toba!!

nawet troszkę więcej niż troszkę ;D :D

reklama
Kurde smutno mi troche, ze tak czasu nie mam z wami pisac :-[ tyle rzeczy nie raz mam ochote z wami obgadac.
Co do książek to wstyd mi sie przyznac, ale ostatnia przeze mnie przeczytana to jakas z lektor szkolnych :p czyli 8 lat temu :p no nie mam czasu tak przysiasc i poczytac, nieraz tylko czasopisma i to tyle by nie zapomiec liter, wogole taka sie czuje opozniona we wszystkim, czy ktos tak jeszcze ma? kiedys to sie przyznam wam, ze bylam jedna z lepszych w szkole calej sredniej ze scislych przedmiotow, dawalam nawet korepetycje z matmy, geodezji (moj zawod geodeta) no i tez ekonomie dobrze pojelam i dziewczynom z niedoszlych studi tlumaczylam, a teraz nie wiem czy moj mozg by pojal takie rzeczy, bo ostatnio to garnki przypalam hurtowo i zelazka zostawiam podlaczone i klucze gubie ::) Kurde ale hu.jowo sie czuje taka jakas ułomna :p

Do góry