reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
elfiko pisze:
ide jeszcze fotki poogladac i zmykam bo juz krzycza na mnie ::)

cos o tym wiem.................heheheeh

pozdrow ode mnie rodzinke i ucaloj Weroniske!!!!niech zdrowieje szybko!!!

no i mysle o Was!!!uwazajcie na siebie...........szczegolnie w drodze powrotnej!!!

ja sie baby zmywam, jutro mam dzien w urzedach, jeszcze przychodniamnie czeka.................spadam spac!!!

buziaczki dla Wszystkich lipcoweczek!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Iwon pisze:
Przedwczoraj w nocy zaaplikowaliśmy Kornelkowi po raz pierwszy ten słynny viburcol, które tak polecałyście i....we wrześniu wynoszę Was wszystkie na rękach!  :laugh: Kornel ( i my również) przespał pięknie całą noc  :) A wczoraj już mu nie dawaliśmy, ale nie było źle. Tylko jedna pobudka, więc chyba wszystko powoli wraca do normy  :p

oj chyba coś mnie ominęło
na co jest ten viburcol???   :)

gazelaczek pisze:
Hej z wieczorka :)

kolorowa_kredka pisze:
martyna, intymna teoria wzglednosci , arytmia to tez tytuly wisniewskiego

ok ja juz sie zegnam bo mam globus czy globus mi peka...........jak to bylo gazelko ??? :-*

do jutra moje drogie !

Kredziu, masz globusa kochana :) Tzn mam nadzieję, że miałaś i juz teraz wszystko wróciło na swoje miejsce :-*
na szczescie kochana jakos tak poznym popoludniem zniknal ;D

witam kochany elficzku :-* pozdrowionka dla was i dla siostry !!! no i zdrowka dla weroczniczki ! :-*

asiu sa to czopki przeciwbolowe........ponoc dobre ale my uzywamy w razie W eferalgan ............chyba ::)

mam martya kolejna ksiazka ;Dale jak by co to moze jutro jak by ktoras chciala drogie lipcoweczki chyba ze pozniej bo narazie uciekam rety nie wiedzialam ze juz 22 !!! ::)

reklama
NiaNia pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
Joasiu wiem, że czytałaś "samotnośc w sieci" i nie wiem czy wiesz, ale jesienią ma byc premiera filmu o tym właśnie tytule w kinach  ;D

ale zdanie bez sensu napisałam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło  ::) ::) :-[ ;)

:o :o :o :o :o :o no nie mow!!!!!!!!!! ide na 100000%

niania tez sie chyba ucieszy bo obie jestesmy fanatyczki tej ksiazki!!!

es a gdzie to czytalas????
czesc jestem komp mi poadł, teraz tez cos swiruje, cholerka. nie moge wciskac enter bo cos mi sie z teksetem dzieje. Zaaraz wroci łos to moze naparwi. a co do filmu tocała drze na sama mysl ;D załamuje mnie tylko jedno ze gra tam ta beznadziejna aktorka...to na tak jej tam. hmm zapomniałam wiem cielecka bleeeeeeeeeeeee. A o filmie mozna poczytac na http://www.samotnoscwsieci.wp.pl/.?ticaid=122d7

Nianiu
rozumiem Cię doskonale, bo mi ta cała Cielecka też kompletnie nie pasuje do tego filmu ::) ::) ::) ::) nie wiem czy dobrze pamiętam ale ona powinna byc ciemnowłosa i zielonooka a nie taka blondzi ::) :p ;) :laugh: :D

Do góry