reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:ide jeszcze fotki poogladac i zmykam bo juz krzycza na mnie :
cos o tym wiem.................heheheeh
pozdrow ode mnie rodzinke i ucaloj Weroniske!!!!niech zdrowieje szybko!!!
no i mysle o Was!!!uwazajcie na siebie...........szczegolnie w drodze powrotnej!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
ja sie baby zmywam, jutro mam dzien w urzedach, jeszcze przychodniamnie czeka.................spadam spac!!!
buziaczki dla Wszystkich lipcoweczek!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
buziaczki dla Wszystkich lipcoweczek!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
DASARIA
lipcowe mamy '05
kolorowa_kredka pisze:dasario sprawdz poczte
Sprawdziłam :-* :-* no i dostałam drugi raz, bo wczoraj przesłała mi Joasia ;D
DASARIA
lipcowe mamy '05
Klaudia pisze:Cześć, ja dzisiaj w końcu wyspana, bo mężuś wstawał do Maćka w nocy
Z tego co pamiętam to Mania przylatuje w październiku. Więc chyba nici ze spotkania
hi hi hi to zrobimy następne ;D ;D ;D
DASARIA
lipcowe mamy '05
Iwon pisze:Przedwczoraj w nocy zaaplikowaliśmy Kornelkowi po raz pierwszy ten słynny viburcol, które tak polecałyście i....we wrześniu wynoszę Was wszystkie na rękach! :laugh: Kornel ( i my również) przespał pięknie całą noc A wczoraj już mu nie dawaliśmy, ale nie było źle. Tylko jedna pobudka, więc chyba wszystko powoli wraca do normy
oj chyba coś mnie ominęło
na co jest ten viburcol???
kolorowa_kredka
Fan(ka)
na szczescie kochana jakos tak poznym popoludniem zniknal ;Dgazelaczek pisze:Hej z wieczorka
kolorowa_kredka pisze:martyna, intymna teoria wzglednosci , arytmia to tez tytuly wisniewskiego
ok ja juz sie zegnam bo mam globus czy globus mi peka...........jak to bylo gazelko ??? :-*
do jutra moje drogie !
Kredziu, masz globusa kochana Tzn mam nadzieję, że miałaś i juz teraz wszystko wróciło na swoje miejsce :-*
witam kochany elficzku :-* pozdrowionka dla was i dla siostry !!! no i zdrowka dla weroczniczki ! :-*
kolorowa_kredka
Fan(ka)
asiu sa to czopki przeciwbolowe........ponoc dobre ale my uzywamy w razie W eferalgan ............chyba :
mam martya kolejna ksiazka ;Dale jak by co to moze jutro jak by ktoras chciala drogie lipcoweczki chyba ze pozniej bo narazie uciekam rety nie wiedzialam ze juz 22 !!! :
mam martya kolejna ksiazka ;Dale jak by co to moze jutro jak by ktoras chciala drogie lipcoweczki chyba ze pozniej bo narazie uciekam rety nie wiedzialam ze juz 22 !!! :
reklama
DASARIA
lipcowe mamy '05
NiaNia pisze:czesc jestem komp mi poadł, teraz tez cos swiruje, cholerka. nie moge wciskac enter bo cos mi sie z teksetem dzieje. Zaaraz wroci łos to moze naparwi. a co do filmu tocała drze na sama mysl ;D załamuje mnie tylko jedno ze gra tam ta beznadziejna aktorka...to na tak jej tam. hmm zapomniałam wiem cielecka bleeeeeeeeeeeee. A o filmie mozna poczytac na http://www.samotnoscwsieci.wp.pl/.?ticaid=122d7Joaska pisze:DASARIA pisze:Joasiu wiem, że czytałaś "samotnośc w sieci" i nie wiem czy wiesz, ale jesienią ma byc premiera filmu o tym właśnie tytule w kinach ;D
ale zdanie bez sensu napisałam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło : : :-[
no nie mow!!!!!!!!!! ide na 100000%
niania tez sie chyba ucieszy bo obie jestesmy fanatyczki tej ksiazki!!!
es a gdzie to czytalas????
Nianiu rozumiem Cię doskonale, bo mi ta cała Cielecka też kompletnie nie pasuje do tego filmu : : : : nie wiem czy dobrze pamiętam ale ona powinna byc ciemnowłosa i zielonooka a nie taka blondzi : :laugh: