reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joasiu dzień dobry
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin synka!!! Aby macierzyństwo było dla Ciebie tylko początkiem najlepszych życiowych decyzji!! :-* :-*
dziendobry kochana!!!
dziekuje za zyczonka dla mnie, sliczne.....................mam nadzieje, ze tak bedzie!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
AniaSzwarc pisze:dziendobry babolce
z wczorajszego wieczoru niewiele pamiętam bo...usnęłam
a wtrącając sie do Waszej wczorajszej rzmowy to powiem tak: nie wierzcie Asi ze ma oponę bo jej nie mam, za to ma bardzo łądną kobiecą figurę
aniu kochana jestes....................bardzo bardzo hehe
w dzien taki jak dzis nawet ja juz w nia nie wierze hehehe
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:ide zrobic kawe ;D
ja tez.....................
wiec zapraszam na urodzinowa kawusie ..................z okazji swieta mojego Synka!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
jużżżżżzzzzz pędzęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęe ;D ;D ;DJoaska pisze:elfiko pisze:ide zrobic kawe ;D
wiec zapraszam na urodzinowa kawusie ..................z okazji swieta mojego Synka!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:jużżżżżzzzzz pędzęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęe ;D ;D ;DJoaska pisze:elfiko pisze:ide zrobic kawe ;D
hihihihihih
tylko nie mam , jeszcze, zadnego ciacha............
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
Maksiu kochany!!!!!!
Sto lat sto lat!!!!
W dniu Twoich pierwszych urodzinek zycze Ci duuuuzo milosci rodzicow, spelnienia marzen, szybkiego chodzenia czym napewno bedziesz doprowadzal mame do szalu :
:
:
i wogole wszystkiego naj naj!!!!!!!
Buska cioteczka Joasia i Kubus!!!!
Sto lat sto lat!!!!
W dniu Twoich pierwszych urodzinek zycze Ci duuuuzo milosci rodzicow, spelnienia marzen, szybkiego chodzenia czym napewno bedziesz doprowadzal mame do szalu :
Buska cioteczka Joasia i Kubus!!!!