reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:elfiko pisze:jużżżżżzzzzz pędzęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęe ;D ;D ;DJoaska pisze:elfiko pisze:ide zrobic kawe ;D
ja tez.....................
wiec zapraszam na urodzinowa kawusie ..................z okazji swieta mojego Synka!!!!
hihihihihih
tylko nie mam , jeszcze, zadnego ciacha............
ciacho zbędne, towazystwo Pani domu mi życie osłodzi ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
tusia26 pisze:HURA!!!! dzis przyjeżdza moja siostra, jutro sie z nia zobacze, na całe dwa tygodnie ;D ale sie ciesze, jupi!!!!
ale masz fajnie Tusiaku
Ja sie z moja zobacze 17go sierpnia i bedziemy tam minimum tydzień a potem we wrześniu 7go ona przyjedzie do Polski na 10 dni . Juz mi marudziła że jade wtedy z Wami na spotkanko ale jej powiedziałam że jakos te dwa dni przezyje ;D no a może ze mna pojedzie? hihi ;D chybabyście mnie zlinczowały ;D ;D ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:tusia26 pisze:HURA!!!! dzis przyjeżdza moja siostra, jutro sie z nia zobacze, na całe dwa tygodnie ;D ale sie ciesze, jupi!!!!
ale masz fajnie Tusiaku
Ja sie z moja zobacze 17go sierpnia i bedziemy tam minimum tydzień a potem we wrześniu 7go ona przyjedzie do Polski na 10 dni . Juz mi marudziła że jade wtedy z Wami na spotkanko ale jej powiedziałam że jakos te dwa dni przezyje ;D no a może ze mna pojedzie? hihi ;D chybabyście mnie zlinczowały ;D ;D ;D
hehehe a zabieraj ja ze soba jak chcesz.............. ;D ;D ;D ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Joasiu jak Ci sie podoba wierszyk dla Kubusia mojego autorstwa? ;D ;D ;D ;D ;D
piekny............wszystkie zyczenia przeczytalam juz Kubusiowi!!!!!!
i oczywiscie :-* :-* :-* :-* :-* :-* od Niego!!!!
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:elfiko pisze:Joasiu jak Ci sie podoba wierszyk dla Kubusia mojego autorstwa? ;D ;D ;D ;D ;D
piekny............wszystkie zyczenia przeczytalam juz Kubusiowi!!!!!!
i oczywiscie :-* :-* :-* :-* :-* :-* od Niego!!!!
;D ;D ;D ;D hihi ale sie upomniałam hihih :-* :-* :-* :-* o te całuski mi chodziło :
reklama