reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

HURA!!!! dzis przyjeżdza moja siostra, jutro sie z nia zobacze, na całe dwa tygodnie ;D ale sie ciesze, jupi!!!!

reklama
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
ide zrobic kawe ;D

ja tez.....................

wiec zapraszam na urodzinowa kawusie ..................z okazji swieta mojego Synka!!!!
jużżżżżzzzzz pędzęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęe ;D ;D ;D

hihihihihih

tylko nie mam , jeszcze, zadnego ciacha............

ciacho zbędne, towazystwo Pani domu mi życie osłodzi ;D

tusia26 pisze:
HURA!!!! dzis przyjeżdza moja siostra, jutro sie z nia zobacze, na całe dwa tygodnie ;D ale sie ciesze, jupi!!!!

ale masz fajnie Tusiaku
Ja sie z moja zobacze 17go sierpnia i bedziemy tam minimum tydzień a potem we wrześniu 7go ona przyjedzie do Polski na 10 dni . Juz mi marudziła że jade wtedy z Wami na spotkanko ale jej powiedziałam że jakos te dwa dni przezyje ;D no a może ze mna pojedzie? hihi ;D chybabyście mnie zlinczowały ;D ;D ;D

elfiko pisze:
tusia26 pisze:

ale masz fajnie Tusiaku
Ja sie z moja zobacze 17go sierpnia i bedziemy tam minimum tydzień a potem we wrześniu 7go ona przyjedzie do Polski na 10 dni . Juz mi marudziła że jade wtedy z Wami na spotkanko ale jej powiedziałam że jakos te dwa dni przezyje ;D no a może ze mna pojedzie? hihi ;D chybabyście mnie zlinczowały ;D ;D ;D

hehehe a zabieraj ja ze soba jak chcesz.............. ;D ;D ;D ;D

WITAM

na początek chciałam złożyc zyczenia solenizantom

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO SAMYCH SŁONECZNYCH DNI Z OKAZJI URODZIN

ballon7.gif

dziękujemy też z krzysiem za życzenia  :-* :-* :-*

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joasiu jak Ci sie podoba wierszyk dla Kubusia mojego autorstwa? ;D ;D ;D ;D ;D

piekny............wszystkie zyczenia przeczytalam juz Kubusiowi!!!!!!

i oczywiscie :-* :-* :-* :-* :-* :-* od Niego!!!!

;D ;D ;D ;D hihi ale sie upomniałam hihih :-* :-* :-* :-* o te całuski mi chodziło ::) ;)

reklama
hahahaha ja nie moge, dopiero teraz zobaczyłam w galerii zdjątka Jakuba Dużej Stopy ;D ;D ;D ;D
AniuSzwarc masz boskiego synka a to zdjecie jest suuuperrrr ;D ;D ;D

Do góry