reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
DASARIA pisze:
jedz jedz i może wreszcie będziesz gruba >:D >:D >:D >:D >:D >:D,
bo jak dla mnie to Ty za dobrze wygladasz i nie bede sobie z Toba zdjec we wrzesniu robic ;) ;) ;) ;) ;) co by los nadal ludzil sie ze ma fajna zone ;D :D :D :D :D :p ::) ::) ::)

tak tak...............juz mi nie musisz slodzic, nutella Cie pobila hehehehe :) :)

wczoraj ogladalam fotki z wakacji i odkrylam jedna na ktorej widac moja opone......................fuj!

no własnie jedną fotke i to pewnie był tylko fałdek z bluzki ::) bo jakos an tych fotkach w stroju kąpielowym tej opony brak ;D

reklama
a ja baby ide już
musze jeszcze te talerze umyć bo smierdzą kiełbachą ::) :p
jutro do mnie kuzynka przyjeżdża na cały dzionek ::) kto to wytrzyma ::) a poważnie to ją lubie ale straszna gaduła z niej jest ;D ( odezwała sie ta małomówna) ;D

elfiko pisze:
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
bo jak dla mnie to Ty za dobrze wygladasz i nie bede sobie z Toba zdjec we wrzesniu robic ;) ;) ;) ;) ;) co by los nadal ludzil sie ze ma fajna zone ;D :D :D :D :D :p ::) ::) ::)

tak tak...............juz mi nie musisz slodzic, nutella Cie pobila hehehehe :) :)

wczoraj ogladalam fotki z wakacji i odkrylam jedna na ktorej widac moja opone......................fuj!

no własnie jedną fotke i to pewnie był tylko fałdek z bluzki ::) bo jakos an tych fotkach w stroju kąpielowym tej opony brak ;D

no wlasnie nie.................Ona jest tam na kazdej........a ta fotka jest wlasnie w stroju fuj fuj

Joaska pisze:
DASARIA pisze:
bo jak dla mnie to Ty za dobrze wygladasz i nie bede sobie z Toba zdjec we wrzesniu robic ;)  ;) ;) ;) ;) co by los nadal ludzil sie ze ma fajna zone  ;D :D :D :D :D :p ::) ::) ::)

kochana troche pewnosci siebie, mi nie w glowie slodzenie,
a tak a propo prosze o wiecej zdjec w galerii,
a z tylu jedno z opona  ::) ::) ::) ja to bym sie cieszyla jakby choc kilka wyszlo bez opony  ::) ::) ::) :p

ja tez juz zmykam,
bo cos klawiatura mi szwankuje i nie ma pl znakow i zamiast z jest y, bez sensu

do jutra :-* :-* :-*

reklama
Do góry