reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Własnie byłam na odzwyczajaniu od cycania i mi się przypomniało jaką widziałam wczoraj scenę --Sylwia zdjęła bluzkę (aby przymierzyć inną) a Nina widząc ja w staniku uśmiechnęła sięod ucha do ucha i zrobiła Amamamamamamammmm...i jak tu odzwyczajac od cycania...w sumie ciesze się ze Kubek sam sie odstawił bo przynajmniej problemu teraz nie mam ale z drugiej strony troche brak mi tej bliskości ...

reklama
Aniu Ty PIRATY kupujesz??????????????????  :o :o :o :o :o :o :o :o
no wiecie co???
nie spodziewałam się   :D :D :laugh: ;D
a więc nie jestem jedyną fanką piractwa  ;D :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh: ;) ;) ;) ;)

AniaSzwarc pisze:
Własnie byłam na odzwyczajaniu od cycania i mi się przypomniało jaką widziałam wczoraj scenę --Sylwia zdjęła bluzkę (aby przymierzyć inną) a Nina widząc ja w staniku uśmiechnęła sięod ucha do ucha i zrobiła Amamamamamamammmm...i jak tu odzwyczajac od cycania...w sumie ciesze się ze Kubek sam sie odstawił bo przynajmniej problemu teraz nie mam ale z drugiej strony troche brak mi tej bliskości ...

ja tez żałowałam ale już nie żałuje bo Weronika ostatnio aż nadto mi czułośc okazuje, przychodzi i sie przytula, sama i często mi buziaka daje ( tak mi jezorkiem po policzku robi plask) ;D ;D ;D

elfiko pisze:
AniaSzwarc pisze:
Własnie byłam na odzwyczajaniu od cycania i mi się przypomniało jaką widziałam wczoraj scenę --Sylwia zdjęła bluzkę (aby przymierzyć inną) a Nina widząc ja w staniku uśmiechnęła sięod ucha do ucha i zrobiła Amamamamamamammmm...i  jak tu odzwyczajac od cycania...w sumie ciesze się ze Kubek sam sie odstawił bo przynajmniej problemu teraz nie mam ale z drugiej strony troche brak mi tej bliskości ...

ja tez żałowałam ale już nie żałuje bo Weronika ostatnio aż nadto mi czułośc okazuje, przychodzi i sie przytula, sama i często mi buziaka daje ( tak mi jezorkiem po policzku robi plask)  ;D ;D ;D

a ja w ogóle nie żałuję, że już Dariii nie karmię, jeżeli chodzi o okazywanie sobie bliskości, czułości to Daria bardzo to lubi i ciągle się tuli, przytula itp.

A jeszcze się pochwalę: Daria umie zakładac sobie mój biustonosz,
cwaniarka podpatruje mnie i naśladuje juz w różnych sytuacjach hi hi hi ::) :p ;D :D :D :laugh: :laugh:

DASARIA pisze:
Aniu Ty PIRATY kupujesz?????????????????? :o :o :o :o :o :o :o :o
no wiecie co???
nie spodziewałam się :D :D :laugh: ;D
a więc nie jestem jedyną fanką piractwa ;D :D :D :D :laugh: :laugh: :laugh: ;) ;) ;) ;)
hi hi hi hi >:D >:D >:D
a co do czułości to Kubuś też nie ostatnio ukochał i się przytula i ...aż głupio się przyznać ... dajemy osbie buziaki pierdziaki ...tzn. ja robie ustami prrrrrrrrr i dajemy sobie buzi ;D :p
i dziś widziałam ze Robert był bardzo zazdrosny o kuby przytulanki i o to jak mały do mnie lgnie

DASARIA pisze:
cwaniarka podpatruje mnie i naśladuje juz w różnych sytuacjach hi hi hi ::) :p ;D :D :D :laugh: :laugh:

;D ;D ;D ;D dobre...to ja nauczę Kube jak się szybko rozpina - hi hi hi bo to bardziej mu się przyda nież zakłądaine

AniaSzwarc pisze:
DASARIA pisze:
cwaniarka podpatruje mnie i naśladuje juz w różnych sytuacjach hi hi hi  ::) :p ;D :D :D :laugh: :laugh:

;D ;D ;D ;D dobre...to ja nauczę Kube jak się szybko rozpina - hi hi hi bo to bardziej mu się przyda nież zakłądaine

hi hi hi Aniu zawstydzasz mnie ;D :D :D :laugh: :-[ >:D >:D >:D >:D ;) ;) ;)

reklama
oooooooo małżonek sie zbliża wiec ja sie żegnam i rozpoczynamy wieczór fimowy...kod da vinci nagrywany w kinie --- hi hi hi

DASARIA pisze:
AniaSzwarc pisze:
DASARIA pisze:

hi hi hi Aniu zawstydzasz mnie ;D :D :D :laugh: :-[ >:D >:D >:D >:D ;) ;) ;)

no przecież bedziemy ćwiczyć na lalcehi hi hi ;D ;D ;D :p

jakby powiedziała Mania cmoki w boki ---spadam :-* :-* :-* :-*

Do góry