reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
SIema z wieczora....Asiu Dasario coś mi sie zdajeze mąż Ci dobrze cwiczył

Asiu Joasiu napisz coś wiecej o porodzie -Dasarii i mnie wtedy jeszcze nie było ma forum jak opisywałyście swoje porody (bo pewnie opisywałyście) i chętnie z tobą poprzeżywamy

Kredzia włąsnie ze czytam Twoje posty i je uwielbiam i strasznie mi ich brakowało gdy Cie nie było :-*

AniaSzwarc pisze:
Asiu Joasiu napisz coś wiecej o porodzie -Dasarii i mnie wtedy jeszcze nie było ma forum jak opisywałyście swoje porody (bo pewnie opisywałyście) i chętnie z tobą poprzeżywamy

nie bylo tak zle, o 20 zaczelam miec skurcze przepowiadajace ( kolo 19 lewatywka hehe), pozniej kolo polnocy odeszly mi wody, kolo 4 skurcze parte a po 4 urodzil sie Kuba, z tego co najbardziej pamietam, to to, ze strasznie wymiotowalam, nie moglam patrzec na oczy ze zmeczenia, bardziej mnie to meczxylo niz skurcze..............

ehhhh i to kolejny moment kiedy moglam liczyc tylko na siebie..........ale bylam dzielna!!!!!
a to Kubus...............ehhh slicznotek moj :)

elfiko pisze:
to ja ide do tych garów..... wracam za 15 minut ;D
buuuuuuuu za 15 minut to pewnie mnie nie będzie ---byłam dziś na stadionie i zakupiłam 2 płyty :
pierwsza: kod da vinci, pasja, imię róży i misja w jednym (musi być zajebista jakość)
druga: piraci z karaibów , która kjak odpaliłam to się okazało ze jest w wersji z rozyjskim lektorem buua cha cha cha cha ;D ;D ;D ;D

naprawdę ślicznotek... i jaki maleńki az trudno uwierzyć ze dzieci były takie małe, nie ?

rozumiem Asiu ze nie miałaś porodu rodzinnego :(

a , i ja też uodziła za czwartym wyparciem :) a cała reszta przedstawiała się duuuuużo dłużej

reklama
Aniu no to jeszcze chwile siedze a co do tych płyt to by Cie dopiero marl z ziemia zrównał, takie nielegalne rzeczy nu nu nu ;)

Do góry