reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
dziewczyny w koncu mam chwilę wiec na wstępie napiszę Wam o urodzinach Kubka. Po pierwsze to cieszę się , zę udało sie zrobić impre dla Małego i to on był w centrum zainteresowani co zresztą bardzo mu pasowało i zachowywał się super zabawowo. po drugie goście : nie było chrzestnego i nkoo z rodziny Roberta, co wiecej nikt z rodziny (a mam 7 rodzeństwa ) nawet nie zadzwonił...gdzie moj kuzyn z angli potrafił zawdzonic...no ale moze pod Sochaczewm linie telefoniczną ukradli, nie ? :p
a po trzecie: to autentycznie nie miałam pojęcia ze tak emocjonalnie przeżycię jego roczek, cały dzień, zresztą dziń wcześniej również bo kuba urodził sie od 1,55 w noocy, przeżwałam wszystko na nowo . I jak postanowiłam napisc Kubkowiwiersz posumowujący cały ten miniony rok to co do niego siadałm to ryczałam ze wzruszenie ...no i jest to dla mnie dodatkowym szokiem,ze ja nie jestem typem wzruszającym sie - nie lubie seriali, nie jestem romantyczna a tu taką akcję robie -dla mnie szok...no ale rodzicielstwo zmienia :)

no i mam nadzieję ze nie macie za złe tak długiego postu

no i ciekawe jak tam Lilka ??

Aniu Szwarc- ja miałam to samo !!! przeżywałam po raz drugi skurcze i poród :):):)

Muszę się Wam pochwalić, mam nowe pazurki, super hiper fajowe żelki french :):) i mam super kieckę na wieczór :) Oj, nabijam sobie licznik, nabijam pisząc takie głupoty hihihihi

pozdrowienia dla lipcowych fanek "M" hihihihi

hehehe aniou dlugi post to co moich nie czytasz ze nie wiesz co to dlugi post ;)
a czyzbys mi wyslala pioseneczke ??? tak tymika przed chwilka lezalam i usypialam i myslalam o tobie ze priva do ciebie skrobne z prosba bo juz kiedys mi ja slalas :-* dziekuje jeszcze raz kochana
a z tymi przezyciami to wieze wam, ja nie raz wszystko kazda niemal minute po kolei przezywam , nawet juz wam pisalam chyba kiedys ze tymikowi na dobranoc opowiadalam jako bajke ;D jak to chcielismy aby byl z nami jak sie cieszylismy ze sie udalo go poczac jak ciaza byla o tych szczesliwych chwilach no i o porodzie i danych dniach do obecnej nocy kiedy to mu np opowiadalam :)

edziu milej zabawy !!!!

lila o tobie tez przed chwila myslalam ciekawe jak imprezka no i ze milenka wyglada szalowo ......................czekamna wasze fotki !!!!!!

ok zmykam robic frytasy i salate do tego ..............w koncu sobota poszalec mozna ;) no i tiramisuuuuuuuuuuuuuu

dzisiaj taki cudowny wieczor dla mnie a ja mam mega dola...............................

wlasnie rok temu zaczelam miec skurcze przepowiadajace!!!!!

Niania
buzka dla Ciebie!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam kobitki, melduje się po imprezce
było cudnie, Daria trochę pospała, bo była to imprezka w plenerze,
musieli nieźle rozcieńczac pifka, bo wypiłam chyba z 10 i nic mi nie jest a czuję się jak po jednym browarku  ::) ::) :p a może taki już mam  niezły łeb  ::) ;D :D ;) ;) ;) ;)
na takie imprezki to mogłabym chodzic co tydzień  ;D :D

Do góry