reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
DASARIA pisze:hi hi hi Joasiu nie bójta się jeżeli piszemy lub będziemy pisały to tylko same pozytywy
uwaga Joasiu bo jak Dasaria tak słodzi to pewnikiem coś chce ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
DASARIA pisze:hi hi hi Joasiu nie bójta się jeżeli piszemy lub będziemy pisały to tylko same pozytywy
a dziekuje bardzo za uznanie moje drogie kolezanki................ale zobaczycie we wrzesniu, cala prawda wyjdzie na jaw hehhe
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:DASARIA pisze:hi hi hi Joasiu nie bójta się jeżeli piszemy lub będziemy pisały to tylko same pozytywy
uwaga Joasiu bo jak Dasaria tak słodzi to pewnikiem coś chce ;D>
wiemmmmm pifko we wrzesniu!!!hehehe >
>
>
![]()
heheheheheh,..............to juz na jej koncie chyba kolejne, co????
DASARIA
lipcowe mamy '05
elfiko pisze:DASARIA pisze:hi hi hi Joasiu nie bójta się jeżeli piszemy lub będziemy pisały to tylko same pozytywy
uwaga Joasiu bo jak Dasaria tak słodzi to pewnikiem coś chce ;D>
wiemmmmm pifko we wrzesniu!!!hehehe >
>
>
![]()
no wiecie co?? ale mi przykro Elfko czuję się znów pokrzywdzona, o co Ty mnie podejrzewasz??? oj jak mi przykro ;D
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Joaska pisze:apropo tortu.............zastanawiam sie nad upieczeniem go sama
ale jeszcze sie zastanawiam![]()
Ja ja ja piekłam sama pyszny mi wyszedł (ale skromna) :laugh: biszkopt byl orzechowy a masy orzechowa i kawowa, moge dać przepis dla chetnych albo napisac na watku kulinarnym.
Udekorowalismy orzeszkami i czekolada. Moze nie wygladal najpiekniej, jak z cukierni(choc wiadc nawet z cukierni przychodza niepiekne Edziu)
Joaska
Lipcowe mamy '05
Martuska pisze:Joaska pisze:apropo tortu.............zastanawiam sie nad upieczeniem go sama
Ja ja ja piekłam sama pyszny mi wyszedł (ale skromna) :laugh: biszkopt byl orzechowy a masy orzechowa i kawowa, moge dać przepis dla chetnych albo napisac na watku kulinarnym.
Udekorowalismy orzeszkami i czekolada. Moze nie wygladal najpiekniej, jak z cukierni(choc wiadc nawet z cukierni przychodza niepiekne Edziu)ale smakowal wszystkim baaardzo
![]()
dawaj martula ten przepis, jakby co to se zgapie hehehehe
DASARIA
lipcowe mamy '05
Martuska pisze:Joaska pisze:apropo tortu.............zastanawiam sie nad upieczeniem go sama
Udekorowalismy orzeszkami i czekolada. Moze nie wygladal najpiekniej, jak z cukierni(choc wiadc nawet z cukierni przychodza niepiekne Edziu)ale smakowal wszystkim baaardzo
![]()
a może wyślesz kawałek torciku??? hi hi hi ;D
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Dasaria jak tak dalej pójdzie to tylko Ty bedziesz pić na tym naszym spotkaniu a my bedziemy Ci stawiac ;D :![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
narazie to stawia mellcia z okazji obrony pracy ( apropo gdzie sie podziewa mell???)
no i edytka, bo z tego co wiem 16 wrzesnia, czyli tydzien po bedzie miala imieniny.......................ehehehehhee >