DASARIA
lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Dasaria jak tak dalej pójdzie to tylko Ty bedziesz pić na tym naszym spotkaniu a my bedziemy Ci stawiac ;D :![]()
hi hi a ja już po jednym pifkui jestem wesoła :
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
elfiko pisze:Dasaria jak tak dalej pójdzie to tylko Ty bedziesz pić na tym naszym spotkaniu a my bedziemy Ci stawiac ;D :![]()
Joaska pisze:elfiko pisze:Dasaria jak tak dalej pójdzie to tylko Ty bedziesz pić na tym naszym spotkaniu a my bedziemy Ci stawiac ;D :![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
narazie to stawia mellcia z okazji obrony pracy ( apropo gdzie sie podziewa mell???)
no i edytka, bo z tego co wiem 16 wrzesnia, czyli tydzien po bedzie miala imieniny.......................ehehehehhee >>
>
![]()
DASARIA pisze:Joaska pisze:elfiko pisze:Dasaria jak tak dalej pójdzie to tylko Ty bedziesz pić na tym naszym spotkaniu a my bedziemy Ci stawiac ;D :![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
narazie to stawia mellcia z okazji obrony pracy ( apropo gdzie sie podziewa mell???)
no i edytka, bo z tego co wiem 16 wrzesnia, czyli tydzien po bedzie miala imieniny.......................ehehehehhee >>
>
![]()
Joasiu jesteś the best przed Tobą to nic się nie ukryje ;D:laugh:
![]()
:
;D
:laugh:
Joaska pisze:DASARIA pisze:Joaska pisze:elfiko pisze:Dasaria jak tak dalej pójdzie to tylko Ty bedziesz pić na tym naszym spotkaniu a my bedziemy Ci stawiac ;D :![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
>
![]()
![]()
:
;D
dzienki ;D ;D ;D ;D ;D
zawsze wiedzialam, ze jestem fajna!!!
DASARIA pisze:Joaska pisze:DASARIA pisze:Joaska pisze:elfiko pisze:Dasaria jak tak dalej pójdzie to tylko Ty bedziesz pić na tym naszym spotkaniu a my bedziemy Ci stawiac ;D :![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
>
![]()
![]()
:
;D
dzienki ;D ;D ;D ;D ;D
hi hi hi i bardzo skromna ;D:laugh:
;D
![]()
![]()
Joaska pisze:DASARIA pisze:Joaska pisze:DASARIA pisze:Joaska pisze:elfiko pisze:Dasaria jak tak dalej pójdzie to tylko Ty bedziesz pić na tym naszym spotkaniu a my bedziemy Ci stawiac ;D :![]()
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
>
![]()
![]()
:
;D
dzienki ;D ;D ;D ;D ;D
hi hi hi i bardzo skromna ;D:laugh:
;D
![]()