reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

DASARIA pisze:
Asiu- Ty do świetnie gotujesz, co prawda jeszcze nie próbowałam :p, ale po Twoich opisach wnioskuję, że tak jest i pewnie pieczesz też doskonale, więc komu jak komu ale Tobie z całą pewnością uda się tort dla Kubusia i będzie oryginalny i taki od serca :)

ja wlasnie nie umiem piec, jedyne do mi wychodzi to murzynek i szarlotka.................ale zobaczymy jeszcze czy podejme wyzwanie

reklama
asia dasz rade :)

a ja wlasnie przelotem musze sie do ladu doprowadzic, najpierw golonko, pozniej moze jakas maska na pyszczek i kapanko, jutro moze pojedziemy nad morze a ja wogole jakos tak....................................niebarszo zeby sie tam pokazac wogole nie gotowa, stroju niebardzo mam, bo tylko stary 2 czesciowy a takiego nie moge zalozyc jak narazie, na basen mam ale nie wiem gdzie jest i jest przyobcisly, ahhhh mlody mowi ze w bibione cos kupimy, a jak nie to nic nie szkodzi i tak okres chyba dostaje a jedziemy tam glownie ze wzgledu na tymika, zeby sie pobawil w piasku i wodzie troszke zobaczymy jak zareaguje, a jesli jutro nie to jak nic nie wypadnie to w niedziele

kurde nie wiem co jest grane, bo noga mnie juz z dobry tydzien boli, tak nie wiem jak wam opisac tak jakby sciegno od najmniejszego palucha juz mnie czasami tak bolalo ciaglo, ale to 2 dni i przechodzilo a teraz nic, smarowalam mascia kurde kustykalam i jeszcze w lydce zakwasa dostalam ??? nie wiem co to moze byc, mam nadzieje ze mi przejdzie

a moj synek wlasnie sam usypia...........tzn. kreci sie po lozeczku a ja siedze tutaj przy koputerze i go obserwuje!!!

ooo siadl.................oj chyba musze zastosowac lekki przymos tymczasowy hehe

wypiłam dwa pifka i jeszcze mi się chce ::) ;D :D :laugh:, jutro idziemy na imprezkę pracowniczą łośka oczywiście z Darią i łoś już tydzień mnie trenuja abym dobrą głowę miała i więcej niż jedno piffko wypiła ;D :D :laugh:

reklama
Do góry