reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Kochanym roczniakom....
Juleczce...
Krzysiowi...
Natankowi...
Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dbranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...
życzy Wam ciotka Niunka z rodzinką!

reklama
DLA  NATANKA    I  KRZYSIA

kubus20ncnn1.gif

Radosne życzenia
aby każdy rok
przynosił wszystko
to, co w życiu najpiękniejsze:
radość, szczęście i miłość.

Kochani dzisiejsi Jubilaci , Natanku i Krzysiu
życzyzmy Wam z Kubusiem
dużo radości, wspaniałych zabawek
mnóstwa słodyczy, spełnienia marzeń
i wszystkiego co najlepsze​

e_mama pisze:
największa beka wczorajszego dnia to totalna wtopa cukierni z tortem...
miał być gotowy na 10, łosiek pojechał po odbiór i okazało się, że nie zrobili :o :o :o
Obiecalli przywieźć do nas do domu na 13...
Tort przyjechał ale z rozkwaszonym jednym bokiem... Poprostu roztopił się w taksówce...
Myślałam, że zawału dostanę jak to zobaczyłam...
Zadzwoniliśmy do cukierni a oni, że w ramach przeprosin zapraszają nas na lody!
Szczerze, to lody to ja sobie sama mogę w domu zjeść a tort to tort..
Skończyło się na tym, że dziś zwracają kasę za tort :)
A ja go "nareperowałam" bitą śmietaną i tym sposobem mieliśmy tort gratis  ;D ;D ;D

Edzia współczuję przeprawy z tortem, ale dobrze że cukiernia okazała sie w porządku i zwrócili kaskę ;D :D

DASARIA pisze:
Asieńka to Ty ambitna jesteś, ja zamówiłam i byłam bardzo bardzo zadowolona :)

ja na chrzciny zamawialam z naszej ulubionej cukierni...............i teraz tez chcialam z tamtad zamowic bo tort byl przepyszny, ale jeszcze sie zastanawiam..........bo chcialabym mu zrobic wiecie, taki od siebie!!!

reklama
Asiu- Ty do świetnie gotujesz, co prawda jeszcze nie próbowałam :p, ale po Twoich opisach wnioskuję, że tak jest i pewnie pieczesz też doskonale, więc komu jak komu ale Tobie z całą pewnością uda się tort dla Kubusia i będzie oryginalny i taki od serca :)

Do góry