reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
kurcze chciałam mojej siostrze prezent kupic na urodzinki i nie mam pomysłu hmmm , zawsze dajemy sobie kase ale to jest takie oddawanie bo ona ma urodziny dzień przede mna i najpierw ja jej daje a na drugi dzien ona mi oddaje, bez sensu wiec chciałam przynajmniej raz dać jej prezent. Mam jeszcze troche czasu bo w niemczech spotkamy sie dopiero 17go sierpnia ale wole coś w polsce kupić ,wiec myśłe hmmm

kup jej piekny album na zdjecia dla dzidziuska.....................

albo jezeli nie chce zapeszac i nie chce miec rzeczy dla dziecka to uniwersalne beda kosmetyki dla przyszlej mamy, np. Mustela, poszukaj na allegro, mozna kupic naprawde super rzeczy!!!!

reklama
Joaska pisze:
elfiko pisze:
kurcze chciałam mojej siostrze prezent kupic na urodzinki i nie mam pomysłu hmmm , zawsze dajemy sobie kase ale to jest takie oddawanie bo ona ma urodziny dzień przede mna i najpierw ja jej daje a na drugi dzien ona mi oddaje, bez sensu wiec chciałam przynajmniej raz dać jej prezent. Mam jeszcze troche czasu bo w niemczech spotkamy sie dopiero 17go sierpnia ale wole coś w polsce kupić ,wiec myśłe hmmm

kup jej piekny album na zdjecia dla dzidziuska.....................

albo jezeli nie chce zapeszac i nie chce miec rzeczy dla dziecka to uniwersalne beda kosmetyki dla przyszlej mamy, np. Mustela, poszukaj na allegro, mozna kupic naprawde super rzeczy!!!!

hhehe właśnie o tych kosmetykach sobie myśłałam ;D i chyba tak zrobie ;D

Spóznione życzenia dla Kubusia i Elfiko!
WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO!
duuuzousmiechuduzaqc2.jpg

Dziewczyny czy jak zab wychodzi to moze byc goraczka? juz sobie tk mysle, no bodzis Majka zrobiła big srake, a jak jej tamte zeby wychodzily to takie big sraki robila.

Ja dzisiaj sama jestem z Weronika cały dzien bo łosiński do pracy ruszył wreszcie ;D i plan mam taki
1.obiadek zrobic- jajko sadzone,ziemniaczki z ziołami, fasolka szparagowa, kalafior
2.domek posprzątac troche
3.na ogródek z Weroniką
4.może jak uda mi sie małą podrzucic cioci to na dwie godzinki do sklepów rusze troszke uszczuplic moje konto urodzinowe ;D

tusia26 pisze:
Dziewczyny czy jak zab wychodzi to moze byc goraczka? juz sobie tk mysle, no bodzis Majka zrobiła big srake, a jak jej tamte zeby wychodzily to takie big sraki robila.

no jasne,że to moga być zęby,Weronika na dwa dni przed przebiciem sie tych jedynek tez miała gorączke jakies 38 stopni a przez prawie miesiąc miała biegunke ::)
biedne dzieciaczki :mad:
Tusia dawaj jej dużo pić bo jak to jednak od słońca to żeby sie nie odwodniła

reklama
Do góry