reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć babulce :):):)

Martuska pisze:
Edzi cos nie bylo juz jakos od wczoraj nie?

jestem kochana, tylko nadrabiałam te 15 stron, które od wczoraj mi tu natrzaskałyście :p :p :p :p
gości wyprawiłam nad morze, posprzątałam, umyłam podłogi bo wczoraj wszyscy wpakowali mi się w butach do mieszkania, Julka chyba w końcu śpi a ja mam nareszcie czas na BB :laugh: :laugh: :laugh:

Martusia a żołądek dalej mi nawala, wczoraj wypiłam lampkę białego wina i dziś jak sięgałam po coś do góry to jak mnie mocno zabolało to trzyma do tej pory....

oo widzę, że nasz suwaczek sam się przestawił :) suuupa

I tak, dziękujemy ciociom: Wiki_28, Niani, loende04, Dasarii, hanti, Iwon, Ani_Szwarc, Ysi, mani, tusi, Martusi, ani.g, Lilce za życzonka dla Juleczki :-* :-* :-*

Impreza chyba się udała, sama nie wiem za bardzo, bo wczoraj od 5 byłam na nogach i wieczorem to już nie wiedziałam jak się nazywam :p :p :p
Julka dostała trochę nowych ubrań i kilka zabawek...
Jakoś mam wrażenie, że wszystko było ważne tylko nie ona...
hymmm
łosiek twierdzi, że przesadzam...
Najgorsze, że goście byli totalnie niesubordynowani i nie udało się zrobić ani jednego wspólnego zdjęcia... szkoda, bo to była jedna taka okazja...

największa beka wczorajszego dnia to totalna wtopa cukierni z tortem...
miał być gotowy na 10, łosiek pojechał po odbiór i okazało się, że nie zrobili :o :o :o
Obiecalli przywieźć do nas do domu na 13...
Tort przyjechał ale z rozkwaszonym jednym bokiem... Poprostu roztopił się w taksówce...
Myślałam, że zawału dostanę jak to zobaczyłam...
Zadzwoniliśmy do cukierni a oni, że w ramach przeprosin zapraszają nas na lody!
Szczerze, to lody to ja sobie sama mogę w domu zjeść a tort to tort..
Skończyło się na tym, że dziś zwracają kasę za tort :)
A ja go "nareperowałam" bitą śmietaną i tym sposobem mieliśmy tort gratis ;D ;D ;D

Joaska pisze:
elfiko pisze:
KOCHANE ROCZNIAKI!!
geburtstag08rz1.gif
Oto dla Was są życzonka
w Waszym życiu tylko słonka
smutków małych jak biedronka
oraz szczęscia i miłości
i tysiące dzisiaj gości!!
Z okazji pierwszych urodzin tysiące całusków dla
NATANKA I KRZYSIA!!!

od cioci elfiko i Weroniki​
frogbirthdayad5.gif

no no.............nie ma co cioteczka elfiko.........jakie piekne zyczenia
wiec i my sie dolaczamy!!!!!!
sto lat nasze roczniaki kochane!!!!!

od nas teżżżżżż, od nas teżżżżżżżzzzz :):)

Wszystkiego najlepszego dla kolejnych roczniaków :) Zdrówka chłopaki, uśmiechu i jak najwięcej radosnych dni
życzą
ciocia Edyta i Julinka :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

e_mama pisze:
I tak, dziękujemy ciociom: Wiki_28, Niani, loende04, Dasarii, hanti, Iwon, Ani_Szwarc, Ysi, mani, tusi, Martusi, ani.g, Lilce za życzonka dla Juleczki :-* :-* :-*

ja tez skladalam juleczce zyczenia..................................................

Joaska pisze:
e_mama pisze:

ja tez skladalam juleczce zyczenia..................................................

nom, Tobie dziękowałam jeszcze wczoraj hihihihihihi
patrz:

e_mama pisze:
Dziękujemy ciociom: Kredzi, Elfiko, Melll, Joasi, Adze.R za życzonka :) :-*

:p :p :p :p ;) ;) ;) ;) ;) ;)

e_mama pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:

patrz:

e_mama pisze:

edytko toz ja tak przekornie napisalam hehe................taki jołk!!!

reklama
Joaska pisze:
e_mama pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:

patrz:

e_mama pisze:

edytko toz ja tak przekornie napisalam hehe................taki jołk!!!

aaaaaaaaaaaaaa
:laugh:

idę przejrzeć fotki, może się coś nada do wklejenia...
coś nam kiepskie zdjęcia robi ten nasz nowy aparat... buuuuuuuuuuuu
90% rozmazanych wychodzi....

Do góry