reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
szkoda ze kolezanka Weronisia jest juz zajeta...................matko jakie Ona ma oczy, hipnotyzujace :)
ale bedzie miala "rwanie"..............

hehehe zajęta to jeszcze nieeee raczej zaklepana hehehe

zasneła ufff

ahaaaaaaa.............czyli mamy jeszcze szanse eheheh tzn. Kuba...............

boshhh Joasiu na co Ty sie decydujesz!! wiesz jaki ona ma charakter!! po mamusi ;D ;D ::) >:D >:D

reklama
a reszta rodzinki tylko dzwoniła z życzeniami a było tego tyle ,ze cały dzień wisiałam albo na komórce albo na kablu ::)

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
szkoda ze kolezanka Weronisia jest juz zajeta...................matko jakie Ona ma oczy, hipnotyzujace :)

zasneła ufff

boshhh Joasiu na co Ty sie decydujesz!! wiesz jaki ona ma charakter!! po mamusi ;D ;D ::) >:D >:D

czyli wszystko jak powinno byc hehe

robimy impreze urodzinowa w przyszła sobote bo potem wyjeżdżamy a chcemy odprawic tez urodziny Grzesia(10.sierpien) dlatego robimy wspólna imprezke a potem wiooo ;D

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:

zasneła ufff

oooo tak oczywiście hehehe >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
juz sie niedługo przekonasz jakie ze mnie ziółeczko

elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:

zasneła ufff

oooo tak oczywiście hehehe >:D >:D >:D >:D >:D >:D >:D
juz sie niedługo przekonasz jakie ze mnie ziółeczko

mmmm juz sie nie moge doczekac hehe :)

kurcze chciałam mojej siostrze prezent kupic na urodzinki i nie mam pomysłu hmmm , zawsze dajemy sobie kase ale to jest takie oddawanie bo ona ma urodziny dzień przede mna i najpierw ja jej daje a na drugi dzien ona mi oddaje, bez sensu wiec chciałam przynajmniej raz dać jej prezent. Mam jeszcze troche czasu bo w niemczech spotkamy sie dopiero 17go sierpnia ale wole coś w polsce kupić ,wiec myśłe hmmm

reklama
Do góry