reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Hello
mam trochę do ponadrabiania, bo przez to poprawienie stosunków z łosiem wieczory mam zajęte >:D >:D >:D >:D :police: ;D :D ;D

reklama
Hej kobitki :):)

No i urodziłam hihi

Dziękujemy ciociom: Kredzi, Elfiko, Melll, Joasi, Adze.R za życzonka :) :-*

100 lat dla Kubusia Szwarczewskiego :) naszego równolatka, zdrówka kochany, rośnij duży, mądry i utalentowany jak mama :) serdeczności dla Ciebie Aniu :-* :-* :-*

elficzor z okazji 18-tych urodzinek 100 lat, 100 lat w zdrowiu i urodzie, miłości, radości, pociechy z Weronisi i udanego "siostrzeńca/siostrzenicy" hihi, kochającego do szaleństwa łośka, żeby Cię nosił na rękach i spełniał w lot Twoje najskrytsze marzenia, ogromne, serdeczne buziaki !!!!

Agnieszka R pisze:
Dla Julinki i Kubusia :)
22.jpg

To i ja to i ja szybcikiem sie dołączam.Wszytskiego dobrego nasze bobaski kochanie  :) :) :)
I dla mamuś też wszytskiego co najlepsze.

Dzień Dobry!

Joaska pisze:
Elficzko!!!!!!!

Z okazji urodzin życzę Ci,
aby jedynymi łzami, które pojawią się w Twoich oczach były kryształowe łzy szczęścia, aby radosnego uśmiechu na Twej twarzy nie zakryły ciężkie chmury smutku, aby płatki róż wyścielały drogę Twego przeznaczenia, a szczęście, zdrowie, radość i miłość były przeznaczeniem Twych dni.

20i70x4.gif[img]

a tak z głebi serca zycze Ci tegi, czego Ty zyczylabys mi z okazji moich urodzin!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ojej jakie piękne zyczenia.
Ze wzgledu na dobijajacy brak czasu w pracy i poza nią pozwolę się dołaczyć do Joasi i Zyczyć Ci Efliczku Duzo Zdrówka i Spokoju Duszka.
Całuje Cię i Sciskam :-*

Dzien bobry bardzo ;D choc niebardzo wyspany ::) :p za pozno poszlismy spac a tymi juz o 5.30 wstal dostal mlesio i spal dalej ale ostatecznie obudzil sie o 7 ::) ::) 8) ::) ::) a my nietomni i tak jeszcze pol godzinki pomeczyl sie z nami w lozku ciagajac nas za wlosy skaczas po nas tulajac sie pozniej sam pobawil sie na podlodze dajac nam co chwila to inne pilki i samochodziki a no i lwa i kaczuszke i konia no i w koncu zwlkeklam sie z wyrka do tej naszej biednej sierotki

i tak oto jestesmy po sniadanku jajeczniczka z pphiladelfia i bula z maslem niemieckim, bo w lidlu takie spotkalam i przypomina smakiem nasze polskie, bo tutejsze jest do niczego bleeee

jeszcze raz wszystkiego co najlepsze dla naszych dzisiejszych solenizantow !!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Lilka pisze:
Joaska pisze:
a ja 19 lipca czekalam na skurcze............wlasnie wtedy mialam termin........a Kubus nie zamierzal za bardzo wyjsc hehehe

ja tez mialam termin na 19 lipca  :laugh:

a @ była 12 pazdziernika

hihihi u ciebie Joaska tez?? ;D
No to termin z kolei w moje urodzinki ;D ;)

Małym roczniakom wszystkiego naaaj, niech rosną zdrowe wesołe i odważnie poznaja świat bez guzów na głowie :D

elfico wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin ;)

Kolorowakredka ciężko uwierzyć ze takie małe to było co :laugh: ;) ślicznego masz synka, przystoniacha rośnie jak trzeba ;)

Wszystkiego naj naj naj dla dzisiejszych roczniaczków Juleczki i Kubusia :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*   :-* :-* :-*
:-* :-* :-* :-* :-*
życzą Daria i Asia

:-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Moje dziecię szaleje na całego - ściąga ciągle pieluchę i biega ( ;Dna czworaka) z gołą pupą ;D ;D ::) :D :laugh:

Do góry