kolorowa_kredka
Fan(ka)
kochana elficzko........................kocham prawie wszystkicch z malenkimi wyjatkami a juz na pewno nie moja tesciowa i siostre mlodego co za baby..................a na punkcie niby czystosci maja fiola np siostra mlodego kuchenke gazowa jak umyje to przykrywa sciereczka i jak kiedys chodzilam alberta pilnowac to ta sciereczka tam sobie byla i tylko odchylilam zagrzalam mu mleki o przykrywalam masakra, sprzata caly dzien nie bawi sie nawet minutki z albertem chodzi jak ta sierota, a tesciowa niby czystosc i takie tam a pajeczyn wisi, i npo jak byl gorac to ta ze idzie chociaz nogi umyje i idzie spac no kurde ja jak bym miala wybierac to tylek bym umyla a nogi pal szesc :
a co klakow w bidecie jest rano zygam prawie bleeeeeeee i wogole co dziennie jak przyjedzie z pracy slysze tylko jej westchniecia bo ona jedyna na swiecie ciezko pracuje a jak moi rodzice np w mroz -20 stoja na targu od bladego switu do nocy i pozniej jeszcze godzina drogi do domu czy w upal 40 stopni wstaja 0 4 zeby byc wczesnie na targu a wracaja po 21 do domu to nic oni nie pracuja wg niej, bo ona w fabryce robi i jest utyrana, ah wiesz duzo by na nia mozna by a najbardziej podpadla mi tym...........................zwierzaki