reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

kochana elficzko........................kocham prawie wszystkicch z malenkimi wyjatkami a juz na pewno nie moja tesciowa i siostre mlodego co za baby..................a na punkcie niby czystosci maja fiola np siostra mlodego kuchenke gazowa jak umyje to przykrywa sciereczka i jak kiedys chodzilam alberta pilnowac to ta sciereczka tam sobie byla i tylko odchylilam zagrzalam mu mleki o przykrywalam masakra, sprzata caly dzien nie bawi sie nawet minutki z albertem chodzi jak ta sierota, a tesciowa niby czystosc i takie tam a pajeczyn wisi, i npo jak byl gorac to ta ze idzie chociaz nogi umyje i idzie spac no kurde ja jak bym miala wybierac to tylek bym umyla a nogi pal szesc ::) a co klakow w bidecie jest rano zygam prawie bleeeeeeee i wogole co dziennie jak przyjedzie z pracy slysze tylko jej westchniecia bo ona jedyna na swiecie ciezko pracuje a jak moi rodzice np w mroz -20 stoja na targu od bladego switu do nocy i pozniej jeszcze godzina drogi do domu czy w upal 40 stopni wstaja 0 4 zeby byc wczesnie na targu a wracaja po 21 do domu to nic oni nie pracuja wg niej, bo ona w fabryce robi i jest utyrana, ah wiesz duzo by na nia mozna by a najbardziej podpadla mi tym...........................zwierzaki

reklama
kolorowa_kredka pisze:
img18483ks.jpg

moze i nie ten watek ale tak na szybkiego z tymkiem na rekacg
img18499kn.jpg
po porodzie

kolorowa_kredka pisze:
a to już nasz ukochany szkrabik z nami
img18459pw.jpg

sorki za te fotki ale jakos tak.........

kolorowa_kredka pisze:

Joaska pisze:
a ja 19 lipca czekalam na skurcze............wlasnie wtedy mialam termin........a Kubus nie zamierzal za bardzo wyjsc hehehe

ja tez mialam termin na 19 lipca :laugh:

a @ była 12 pazdziernika
hihihi u ciebie Joaska tez?? ;D

no to doczytałam wszystko i spadam

ekipa sie stara zebrała i naprodukowała iles stron ::)

ciesze sie ze humorki dopisuja

papapa

nasz big ben wybil polnoc

elficzorku sto lat sto lat niech zyje zyje nak

kochana wszystkiego co najlepsze spelnienia marzen, pociechy z corci meza................

kolorowa_kredka pisze:
tusia26 pisze:
Dziewczyny te co maja Tymkow, Maciusiow, maksiow, Adasiow, krzysiow i innych płci meskiej. Czy wasze chłopaki łapia sie za fujarke i bawią, robic chca sobie dobrze, bo  tych dwoch kolezanek chłopaki to ciagle jak lataja bez pampersa tam się łapią i jednemu nawet siusiak stanął, a drugi to kładł sie brzuchem na basen i mi basen tegys - tak tyłkiem ruszał  ::) Kurde co za samce już od małego im się chce  ::)

hehe nasza kochana tusia...............mialam juz isc ale ze jestes to jeszcze na slowo zostane ;)

tymi tak dobrze odkryl siusiaka tydzien przed przyjazdem tutaj (o w tym samym czasie mniej wiecej przestal cycac ??? ) no i tak delikatnie paluszkiem sobie po nim stuka, nie tam zeby zaraz sie wyzywac na czyms ;) no ale wie juz co tam ma i do czego, ale bawi sie sporadycznie jak mu sie przypomni

a ja mam pytanie z innej beczki do mam chlopcow ..........................dziewczyny co robicie z siusiakiem, ??? odciagacie napletek czy nie co mowia wasi lekarze ??? bo ja roznie slyszalam....................................

Kredziu no fajnie, ze sie pojawilas na dłuzej.
Co donapletka to ja odciagam co kilka dni. ładnie nawet Alkowi schodzi ale jeszcze nie do konca.

Tusia za siusiaka moj synus też sie łapie jak jest bez pampersa i co lepsze wie, ze tatus tez ma ;) i stanął mu już nie raz. nie bawi sie nim jednak tak, zeby sobie przyjemnośc sprawić, ot pomaca sie i tyle :)

jutro ide do gin na przeglad (jak to mowi K.)

i ciekawa jestem czy wszystko ok bo mam bole jakeis w podbrzuszu i sutek mnie boli ::)
a podobnie mialam z Mili

no zobaczymy.......

papapaa

Wielkie dzięki za życzniea dla Alusia Kredzi, Iwon (bużka od mnie :-* ;)) Wiki, Adze, Hanti, Lili i Ysi  :-* :-* :-* :-* :-*

No i nadrabiam dalej.
Aha Asiu ale fajnie, ze Kubus spi ladnie. Ja dzisiaj pierwszy raz nei dalam piersi rano. Konczymy cycanie, wiecej napisze na odpowiednim watku. Mimo to nie licze, zeby to mialo jakis wplyw na spanko.

No i Alek spi dwa razy rano ok 10-tej i po poludniu ok 15-16. W sumie dociagnie do okolo 3 godin przez dzień.

Iwon, moj Alus jest mamin cycuś od jakiegoś miesiąca. Płacze nawet jak się wysikać ide i nie chce zostac ze Slawkiem, dopoki ten go nie zajmie czyms. ::) Rączki mamusi sa prawie zawsze niezastapione, choc da sie go zainteresowac czyms, mimo to mama jest na pierwszym miejscu, co tez moje dziecko komunikuje wszystkim do okola :)

Jasiowi wszystkiego co najlepsze w dniu pierwszych urodzinek. Kochany Jasieńku zyj nam sto lat, bądź pociechą dla rodziców, zdrowym, uśmiechnietym chłopczykiem, no i częściej widuj się z kolegami z bb ;)

reklama
hej martulka :-* no tak jestem a prania w miskach leza i chyba tylko to jedno sie doczeka na powieszenie ;)

kurde jak pisalam posta z zyczonkami elficy to nie wiedzialam ze nie poszedl wtedu a za 4 godzinki i 15 minut bedzie z nami julinka :D a kubik ? jest juz ani ?

wszystkiego najlepszego nasze urocze slodziaki !!! juzinko i kubiku rosnijcie zdrowo !!!!

Do góry