reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
elfiko pisze:
Lilka pisze:
Elficzku dzieki
no ja mysle bardziej o zielonym ale ten tez mi sie podoba i.............nie wiem  ::) ;D

swoja droga jak wy tak wklejacie te fotki???

Lilka klikam prawym kalwiszem na obrazek i zaznaczam kopiuj adres obrazka a potem u nas w odpowiedzi naciskam ikonke img i w nasiasy wklejam ten adres

wydaje sie proste :laugh:wiecie ja dopiero od ok. tygodnia umiem foty wklejac i to moje poczatki  8)

no to ja tez jestem za pomarańczowym.
A tak wogóle to siemka!!!!!
Maja jeszcze spi a ja narazie stad zmykam :-*

Lilka ten wózek naprawde jest super i wygodny dla maluszka, wsadzałam do niego moja Weronike wiec wiem. No i fajnie sie prowadzi bo niby duże koła a leciutki, on waży tyle co mój coneco

a wczoraj byłam z koleżanka oddac ten wózek do reklamacji
761.jpg

kupiła go 27 maja a już sie rozwaloł, powypadały te środki z kół i opony zaczęły zchodzic z tych felg
a ona ma jeszcze drugi wózek i tego non stop nie używała

Melll pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
ja jestem ale przelotem bo mam stos do prasowania  i właśnie sie przez to przebijam  :-[

ha, a my wczoraj wróciliśmy o 1 w nocy z kabaretonu a w domu całe pranie wyprasowane...

krasnoludki ??

nieeeeeeeeeeeee

nie uwierzycie

TEŚCIOWA  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

chyba z moją się kontaktowała  :p

tylko nie wnerwia jak mi prasuje moje pranie ::)

hihi
tylko u nas ten cud miał miejsce po raz pierwszy :):):)
ale nie powiem do dziś jestem w ciężkim szoku :)

mati zasnął a ja lece balkon uporządkować po porannych harcach - wieczorem mamy gosci a tu całw mieszkanei jeden wielki plac zabaw.
Potem pojdziemy na spacer paszport młodego odebrać - choc i tak pewnie sie nie przyda - mateuszek pewnie nie bedzie mógl latać w tym roku:((((

reklama
No i jeszcze napiszę bo zapomne, że moja Majka ostatnio często woła swoją teściową, ciagle Niania, Niania ::)

Do góry