reklama
Lilka
Fanka BB :)
elfiko pisze:Lilka pisze:Elficzku dzieki
no ja mysle bardziej o zielonym ale ten tez mi sie podoba i.............nie wiem :;D
swoja droga jak wy tak wklejacie te fotki???
Lilka klikam prawym kalwiszem na obrazek i zaznaczam kopiuj adres obrazka a potem u nas w odpowiedzi naciskam ikonke img i w nasiasy wklejam ten adres
wydaje sie proste :laugh:wiecie ja dopiero od ok. tygodnia umiem foty wklejac i to moje poczatki 8)
Lilka
Fanka BB :)
DASARIA pisze:Lila podaj jeszcze raz link do tych wózków
http://www.allegro.pl/item114240219_wozek_baby_dreams_sprint_nowosc_wys_0zl.html
prosze
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Melll pisze:e_mama pisze:elfiko pisze:ja jestem ale przelotem bo mam stos do prasowania i właśnie sie przez to przebijam :-[
ha, a my wczoraj wróciliśmy o 1 w nocy z kabaretonu a w domu całe pranie wyprasowane...
krasnoludki ??
nieeeeeeeeeeeee
nie uwierzycie
TEŚCIOWA ;D ;D ;D ;D ;D ;D
chyba z moją się kontaktowała
tylko nie wnerwia jak mi prasuje moje pranie :![]()
hihi
tylko u nas ten cud miał miejsce po raz pierwszy
ale nie powiem do dziś jestem w ciężkim szoku
mati zasnął a ja lece balkon uporządkować po porannych harcach - wieczorem mamy gosci a tu całw mieszkanei jeden wielki plac zabaw.
Potem pojdziemy na spacer paszport młodego odebrać - choc i tak pewnie sie nie przyda - mateuszek pewnie nie bedzie mógl latać w tym roku
(((
Potem pojdziemy na spacer paszport młodego odebrać - choc i tak pewnie sie nie przyda - mateuszek pewnie nie bedzie mógl latać w tym roku
reklama